FÅ 15% BONUS PÅ KJØP AV ORDINÆRE VARER! Kjøper du f.eks. for 5000,- får du 750,- å handle for på ditt neste kjøp! - Registrer deg her

Bonus hos Ferner Jacobsen

Hos Ferner Jacobsen får du alltid 15% bonus på alle dine kjøp av ordinære varer. Denne bonusen kan du opptjene og bruke i vår nettbutikk, samt i våre fysiske butikker. Vi har foreløpig to forskjellige systemer for våre bonuskunder avhengig av om du vanligvis handler på nett eller i våre fysiske butikker. 

Er du nettkunde, sjekker du din bonus her.

Er du butikkunde, sjekker du din bonus her.

 

Under finner du ofte stilte spørsmål knyttet til vårt bonusprogram.


Hvordan registrerer jeg meg som bonuskunde?

 • For å bli bonuskunde i vår nettbutikk, registrerer du deg på Min Side her. Her vil du også få oversikt over hvor mye bonus du har tilgjengelig.

 • For å bli bonuskunde i våre fysiske butikker, registrerer du deg på Fernerbonus.no. Her registrerer du blant annet ditt bankkort, slik at bonusen blir opptjent for hver gang du trekker det respektive kortet i butikk.


Må jeg ha to forskjellige bonuskontorer for nettbutikk og fysisk butikk?

 • Nei, det må du ikke. Om du allerede har en bruker på Fernerbonus.no, vil du automatisk opparbeide deg bonus i vår nettbutikk så lenge du handler med samme e-post og telefonnummer du opprinnelig har registrert. 

 • Om du kun har registrert deg på Min Side i nettbutikken, er du derimot nødt til å fullføre registreringen på Fernerbonus.no (med samme innloggingsinformasjon) for å kunne tjene og bruke bonus i våre fysiske butikker.


Hvor finner jeg oversikt over hvor mye jeg har i bonus?

 • Dersom du har registrert deg som bonuskunde i vår fysiske butikk, får du bonusoversikt på Fernerbonus.no

 • Har du kun registrert deg som bonuskunde på Min Side i vår nettbutikk, finner du bonusoversikt på fanen "Bonus" inne på Min Side.


Hvordan bruker jeg min bonus når jeg handler?

 • For å bruke bonus når du handler på nett, klikker du på knappen "Bruk Fernerbonus" i handlekurven. Her må du fylle ut innloggingsinformasjonen din som du enten har på Min Side eller på Fernerbonus.no, alt avhengig av hvor du opprinnelig er registrert. 

 • For å bruke bonus i en av våre fysiske butikker logger du inn på Fernerbonus.no og trykk "Løs ut bonus" på forsiden av din profilside. Her velger du om du er i butikken eller planlegger et besøk, slik at du vil få en strekkode som deretter kan trekkes fra i kassen. 


Jeg får ikke logget inn og "Glemt passord"-funksjonen fungerer ikke?

 • Dette forklares ofte med at du forsøker å logge deg inn på Min Side i vår nettbutikk, når du opprinnelig har opprettet bruker på Fernerbonus.no. Prøv å logge deg inn der i stedet. Hvis dette fortsatt ikke fungerer, kontakt oss på e-post mail@ferner.no.


Jeg registrerte meg og handlet, men fikk ikke bonus inn på min konto?

 • På nett forklares dette ofte med at man registrerer seg etter kjøp. Hvis det er tilfellet, sender du oss en e-post på mail@ferner.no, så skal vi få lagt inn bonusen manuelt.

 • Hvis du har handlet i en av våre fysiske butikker (og ikke er bonuskunde fra før), må du registrere deg på Fernerbonus.no med kortet du brukte på kjøpet innen klokken 00:00 samme dag for at bonusen skal bli registrert. Rekker du ikke dette, kontakt oss på e-post mail@ferner.no.


Hvor lenge varer bonusen min?

 • Din bonus utløper ved årsskiftet, året etter du opptjente din bonus. Med andre ord - Fikk du bonus i mai 2017, utløper denne summen 31. desember 2018.