FÅ 15% BONUS PÅ KJØP AV ORDINÆRE VARER! Kjøper du f.eks. for 5000,- får du 750,- å handle for på ditt neste kjøp! - Registrer deg her

Ferner Jacobsen Fornebu S - Damefilial

14. oktober 2014 åpnet vi vår første, rene damebutikk på Fornebu S. Vi har flotte lyse lokaler i 2.etage, hvor du kan komme å bli inspirert. Vi fører kjente merker som Max Mara, Ralph Lauren, Michael Kors, Canada Goose og Parajumpers. I tillegg til disse har vi andre merker som 120% lino, Laura Bellariva og Cathrine Hammel for å nevne noen. 

Vi i Ferner Jacobsen AS er stolte av å kunne være med på den positive tendensen vi ser på Fornebu S, med miljøvennlighet i alle ledd. Fornebu senteret kan faktisk kalle seg verdens mest miljøvennlige kjøpesenter. Dette er vurdert ut i fra energibruk, inneklima, belysning, materialvalg, transport og håndtering av avfall. Faktisk så vil Fornebu senteret produsere minst 100 000 kWh pr år  på grunn av solcellepanelene de har på taket. Dette er en visjon som vi i Ferner Jacobsen støtter fullt ut, og vi håper at Fornebusenteret vil stå frem som ett prakteksempel i fremtidig byggeteknikk for kjøpesentre.

Sammen med oss består senteret  av mange spennende konsepter, gründerbedrifter og spisesteder i tillegg til kjente kjeder. Fornebu senteret ønsker å bli et samlingssted i nabolaget og vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til en hyggelig handel på Fornebu S.

Du kan lese mer om Fornebu S her.