FÅ 15% BONUS PÅ KJØP AV ORDINÆRE VARER! Kjøper du f.eks. for 5000,- får du 750,- å handle for på ditt neste kjøp! - Registrer deg her

Ferner Jacobsen Fredrikstad

 

Ferner Jacobsen A/S etablerte seg i Fredrikstad i 1971. Vi overtok da Finn Røising A/S, som var en eksisterende høyprofilert herreforretning i byen. Finn Røising fortsatte driften som daglig leder av Ferner Jacobsen Fredrikstad, som da holdt til i Farmannsgaten. Forretningen solgte de beste og kjente herre-merkene allerede da. Ferner Jacobsen sitt eiendomsselskap kjøpte i 1995 Nygaardsgaten 48, og totalrenoverte gården til den eksisterende butikken som er på ca 200 m2.

For dette ble de tildelt byggeskikkprisen i 1996, og bygget er et av de få trehusene som har overlevd i gågaten. Butikken ble kåret til årets motebutikk i 2010, og mottok også en pris for beste utstillingsvinduer samme år.

VÅR FILOSOFI

Butikken har flere faste og gode kunder som har fulgt oss gjennom generasjoner, og det er veldig hyggelig å ønske nye generasjoner velkommen Vår målsetning er å tilby det beste av det beste i alle ledd, både hva gjelder service og varer, og til de kvalitetsbevisste i alle aldre.

Det viktigste for oss er å være et personlig valg for alle de kunder som kommer til oss hver dag – og som stadig kommer igjen. Ferner Jacobsen skal være moderne, men gjenkjennelig, og vi skal være moter, men samtidig et sted for den som søker stil – litt uavhengig av motebildets stadige endringer.