Ferner Jacobsen Oslo

Våren 1916 signerte 31 år gamle Ferner Jacobsen leiekontrakt i sin aller første forretning i Kirkegata 30, den gang kalt City Magazin, som da skulle bli starten på et 100 år gammelt fasjonabelt eventyr. Første dagen omsatte Ferner Jacobsen for hele 2 kr og 85 øre, og totalt samme år 125 kroner. Det høres kanskje ikke mye ut, men dette var en stor suksess! For Ferner Jacobsen er fullt fokus på service en av hans viktigste strategier. Kunden kommer alltid først, og den filosofien gjelder den dag i dag. Upåklagelig service er et av Ferner Jacobsens varemerker.

10 år med suksess sørget for at Ferner Jacobsen trengte større plass og kjøpte bygget i Stortingsgaten 14. På samme sted, i samme lokale, holder Ferner Jacobsen AS til i dag. I 1965 blir dameavdelingen etablert. I dag finner du 3 etasjer i Stortingsgaten, som består av dameavdeling, en skjorteavdeling, en konfeksjonsavdeling og ikke minst vår helt egne målsømavdeling. 

"Vi har en usedvanlig fin gruppe mennesker som arbeider hos Ferner Jacobsen AS. Men viktigst av alt er at vi har mange lojale kunder som vi ønsker velkommen også i fremtiden, enten de kommer med bil, trikk eller sykkel. Hos oss kan du være sikker på at vi leverer. For oss står service, kvalitet og stil alltid i fokus. Og det vil det gjøre i mange år fremover."

- Christian Ferner, tidligere daglig leder og deleier i Ferner Jacobsen AS

Les mer om Ferner Jacobsen sin unike, og 100 år lange historie på vår jubileumsside.