Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Ferner Jacobsen by Fretex

Den siste fredagen i november er de siste årene blitt bedre kjent som Black Friday. Dette er den årlige handledagen der butikker frister med særdeles gode tilbud, og handleglade nordmenn står i lange køer for å gjøre tidenes kupp. For mange er det starten på julehandelen, og muligheten til å kjøpe noe de kanskje ikke ellers ville gjort.

I år som i fjor har vi i Ferner Jacobsen valgt å droppe å ta del i Black Friday hysteriet, og kjører på med Give Back Friday (#givebackfriday). I fjor ble det donert 500 bamser – som tidligere har blitt brukt i butikkvinduer og til utstilling – til barneavdelingen på Ullevål sykehus, Stiftelsen Sykehusbarn og barneavdelingen på A-hus, samt Fattighuset. I år har vi gått sammen med Fretex og donert et stort antall overskuddsvarer til bruktbutikken. Samarbeidet «Ferner Jacobsen by Fretex» er å finne i tre av deres butikker, i Universitetsgata, på Majorstuen og i Fredrikstad. Varene består av en rekke kjente merkevarer som Ralph Lauren, Boss, Tagliatore, Berwich og Church´s.


Det er et spark mot Black Friday. Det går an å gjøre noe annet enn å sette ned priser og skape hysteri, sier medeier og innkjøpssjef Calle Ferner til NRK.


I tillegg til å ta et standpunkt mot Black Friday er samarbeidet positivt hva gjelder lokalsamfunnet og miljø.Les også: Historien til Ferner Jacobsen Doner gamle klær

En annen del av samarbeidet innebærer at du som kunde av Ferner Jacobsen kan ta med deg plagg du ikke lenger bruker og levere i en av våre butikker. Plaggene vil bli samlet og donert videre til Fretex. I denne anledning har Moving Mamas laget egne «Ferner Jacobsen by Fretex»-handlenett, som vil bli delt ut til våre kunder i butikk. Moving Mamas er en sosialentreprenør drevet av og for innvandrerkvinner, for å bidra til at de kommer seg inn i arbeidslivet og får ta en større del i samfunnet. Nettene er produsert av overskuddsstoff fra Princess.


Hos Ferner Jacobsen får du som alltid 15 prosent bonus på alle ordinære varer. Vi mener god service og gode råd veier opp for rabatterte produkter. Ta også turen innom oss for å hente ut et gratis handlenett.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH