Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Ferner Jacobsen AS (www.fernerjacobsen.no heretter Ferner Jacobsen) og angir

  • Hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • Hva vi bruker opplysningene til,
  • Hvilke rettigheter du har, og
  • Hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Ferner Jacobsen AS er behandlingsansvarlig for persondata som registreres i nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon gitt i avsnitt «Kontakt oss» nedenfor. 

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 22.02.22.

Hva samler vi inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk, samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn, blir beskrevet i avsnitt «Informasjonskapsler (Cookies)» nedenfor.

Melder du deg inn i vår kundeklubb samler vi også inn opplysninger om deg. Behandlingen av disse opplysningene finner du mer informasjon om i medlemsbetingelsene. Formålet for dette er å gi deg en best mulig opplevelse i kundeklubben.

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest («gjestebruker») eller som innlogget bruker i vår nettbutikk. Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

Medlemskap i kundeklubb

Om du melder deg inn i vår kundeklubb registrerer vi personopplysninger om deg. Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med medlemskap i kundeklubben, er:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse
  • Kjøpshistorikk på nett og i butikk
  • Handlinger gjort på våre nettsider
  • Din interaksjon med e-post og kampanjer

Informasjonen benyttes til å sende deg e-post og SMS samt bedre målrettet annonsering i sosiale medier. Denne behandlingen skjer basert på avtalen i medlemsbetingelsene og de samtykker du har gitt. 

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gi deg mer relevant innhold i annonsering og kampanjer fra vår kundeklubb.

Min side

Hvis du velger å melde deg inn i kundeklubben, vil vi lagre de personopplysningene du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til «Min side». Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

Nyhetsbrev

Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, på «Mine sider» eller ved å sende en e-post til oss.

Er du medlem av vår kundeklubb vil denne informasjonen kunne tilpasses basert på dine kjøp eller handlinger du har gjort som medlem i kundeklubben.

Sikker oppbevaring

Hos Ferner Jacobsen tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. Alle våre partnere og leverandører som kommer i kontakt med din persondata har signert egen Databehandleravtale, denne avtalen inkluderer krav til tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre din data.

Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen eller andre avtaler.

Informasjonskapsler (Cookies)

For å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen i vår nettbutikk, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Ved besøk til nettbutikken vil det plasseres både første- og tredjepart cookies på din enhet.

Vi benytter også forskjellige databehandlere som bidrar til å optimalisere nettbutikken på best mulig vis.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes opp eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldene lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et format som kan leses av maskin.

Har du opprettet en kundekonto i kundeklubben, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge deg inn på «Mine sider». Eller du kan sende oss en e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For e-post kan samtykke trekkes tilbake gjennom link i e-post, for SMS kommer informasjon om hvordan du kan melde deg av også direkte i meldingen. 

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse:                   mail@ferner.no

Telefonnummer:               22 86 24 19

Postadresse:                      Stortingsgata 14, 0161 Oslo   

Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH