Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Medlemsbetingelser

Medlemsbetingelser

Medlemsvilkår for Ferner Jacobsen

Versjon 15.02.22

1.  Om Kundeklubben

Ferner Jacobsen kundeklubb eies og drives av Ferner Jacobsen AS org.nr.813.025.582, Stortingsgata 14, 0161 Oslo («Ferner Jacobsen»/ «Vi»).

Ferner Jacobsen kundeklubb er et fordels- og lojalitetsprogram for deg som er kunde av Ferner Jacobsen, og som har registrert deg som medlem. Ved å registrere deg som medlem godtar du disse vilkårene. Denne avtalen om medlemskap i kundeklubben gjør at Ferner Jacobsen kan sende deg informasjon om tilbud og andre relevante fordeler.

I tillegg kan du samtykke til at vi på ulike måter tilpasser medlemskapet ditt og kommunikasjonen med deg. Dine samtykker kan du oppdatere vi Min Side. Samtykker gir du til ulik behandling ved innmelding.

 

2.  Om medlemskapet

Medlemskapet er gratis og åpent for alle privatpersoner over 18 år. Ved innmelding må du registrere deg med mobilnummer, gyldig e-post adresse, navn og adresse. Du er ansvarlig for at opplysninger du gir om deg selv er korrekte og oppdaterte.

Som medlem av kundeklubben vil du motta tilbud forbeholdt medlemmer. Fordelene medlemskapet gir er personlige og kan ikke overdras til eller arves videre av andre.

Blant fordelen du mottar som medlem er blant annet opptjening av bonus på varer til ordinær pris. Bonus kjøpt i fysisk butikk vil være tilgjengelig dagen etter at kjøpet er gjennomført. Ved handel i vår nettbutikk, vil bonus være tilgjengelig etter 14 dager/angreretten har utløpt. Ved retur av varer vil opptjent bonus trekkes tilbake på de varene som eventuelt returneres.

Å godta informasjon på e-post er en forutsetning for å være medlem og benytte seg av medlemsfordeler og tilbud forbeholdt medlemmer ettersom kommunikasjonen med medlemmer er selve formålet med kundeklubben. Dersom du melder deg av å motta nyhetsbrev fra oss på e-post, regnes dette samtidig som en utmelding av kundeklubben.

 

3.  Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi garanterer at dine opplysninger kun vil bli lagret og brukt i forbindelse med ditt medlemskap i kundeklubben. På Min Side kan du alltid endre dine samtykker, oppdatere din persondata eller melde deg ut av kundeklubben.

For at du skal kunne bli medlem i kundeklubben registrerer og behandler vi personopplysninger om deg og øvrig informasjon i relasjon til medlemskapet. Vi er ansvarlig for lagring og annen behandling av dine personopplysninger i tråd med Personopplysningsloven. Opplysningene behandles i den hensikt å administrere og drifte kundeklubben.

Vi har berettiget interesse som behandlingsgrunnlag for mer kundetilpasset kommunikasjon, dvs. den kommunikasjon vi har med deg som medlem som er tilpasset deg basert på de opplysningene du har gitt oss enten på Min Side, med de kjøp og handlinger du har gjort på nett eller i butikk. Slik tilpasset kommunikasjon med deg gir deg mer relevante tilbud og oversikt over din kjøpshistorikk.

Du kan også gi ditt samtykke til at vi for eksempel sender deg relevant kommunikasjon i andre medier og målrettet digital annonsering. Dette innebærer at vi gir deg relevante annonser og informasjon i andre medier du bruker. Hvis du samtykker til det kan vi kommunisere med deg på sms. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring. Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker, enten ved å endre dine innstillinger på Min Side eller ved å kontakte oss. 

Vi selger ikke dine opplysninger videre til tredjepart.

 

4.  Avtalens varighet

Vilkårene gjelder fra den dagen du har registrert deg som medlem eller på annen måte har akseptert disse vilkårene, og disse vilkårene erstatter alle eventuelle tidligere vilkår for ditt medlemskap.

Hvis du ikke er aktiv som medlem av kundeklubben vil vi slette kontoen din. Vi vil sende deg en e-post i forkant av at vi sletter kontoen din og høre om du vil fortsette å være medlem. Hvis vi ikke hører fra deg, vil vi slette kontoen din. 

Vi har rett til å endre vilkårene i avtalen. Dersom vi foretar større endringer (endringer som har betydning for deg), vil vi informere deg om disse slik at du får mulighet til å godkjenne de nye vilkårene. Slike endringer er for eksempel at vi ønsker å behandle dine personopplysninger til et nytt formål. Dersom du ikke ønsker å godta de nye vilkårene, kan du si opp avtalen på samme måte som nevnt ovenfor. Små endringer i vilkårene, for eksempel at vi endrer kontaktinformasjon, kan vi foreta uten å informere deg.

Vi forbeholder oss retten til, med 30 dagers varsel, å avvikle eller erstatte kundeklubben. Dersom kundeklubben må avvikles grunnet lovgivning, domsavgjørelse eller forbud gitt av myndigheter, kan kundeklubben uten forvarsel opphøre med umiddelbar virkning. Vi kan si opp avtalen med umiddelbar virkning dersom du har gitt feilaktige opplysninger eller bryter dine forpliktelser i henhold til denne avtalen.

 

5.  Tjenester tilbudt av tredjepart

Via våre tjenester kan det være mulig for deg å knytte deg opp mot tjenester tilbudt av andre enn oss (en tredjepart). Dette gjelder for eksempel om du kjøper et produkt som skal fraktes til deg eller gjennomfører en betaling. Vi gjør oppmerksom på at det kan gjelde andre vilkår fra tredjepart. Disse må du godta for å bruke produkter eller tjenester som vi ikke kan tilby direkte.

Ferner Jacobsen er ikke ansvarlig for tjenester levert av tredjepart. Hva du gjør med tredjeparts tjenester, er et forhold mellom deg og slik tredjepart.

 

6.  Force Majeure

Dersom det oppstår en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i tråd med disse vilkårene eller en situasjon som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører våre forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Eksempler på dette er lovendringer, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke rår over, slik som krig, opprør, brann, flom, eksplosjon, inngrep fra offentlige myndigheter eller at nettverk er nede grunnet feil som ikke skyldes partene.

 

7.  Tvister og lovvalg

Denne avtalen reguleres og tolkes i samsvar med norsk rett. Tvister er underlagt norske domstolers jurisdiksjon. Rett verneting er Oslo tingrett, med mindre annet følger av ufravikelig lovgivning.

 

8.  Kontakt

Hvis du har spørsmål om medlemsvilkårene eller om vår bruk av personvernopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

E-postadresse:                  mail@ferner.no

Telefonnummer:               22 86 24 19

Postadresse:                       Stortingsgata 14

                                                   0161 Oslo

 

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH