Rask levering og gratis retur

107 års erfaring

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Om oss

Ferner Jacobsen er en familieeid bedrift med to butikker og en nettbutikk. Etablert så tidlig som 1916 har vi i Ferner Jacobsen vært med på en utrolig reise i moteverdenens trender og utvikling. Dette har vært en avgjørende faktor for at vi i dag besitter den kunnskapen som trengs for at våre kunder skal få den ultimate veiledningen.

Ferner Jacobsen Oslo


Våren 1916 signerte 31 år gamle Ferner Jacobsen leiekontrakt i sin aller første forretning, City Magazin, i Kirkegata 30. Den første dagen omsatte han for 2 kr og 85 øre, og 125,- totalt det samme året. Det høres kanskje ikke mye ut, men dette var en stor suksess! For Ferner Jacobsen var kundefokuset en av hans viktigste strategier. Etter ti år med suksess trengte Ferner Jacobsen større plass og kjøpte bygget i Stortingsgata. På samme sted, i samme lokale, holder vi til i dag.


Ferner Jacobsen Fredrikstad


Ferner Jacobsen AS etablerte seg i Fredrikstad i 1971. Da overtok vi Finn Røising A/S, som var en eksisterende høyprofilert herreforretning i byen. Finn Røising fortsatte driften som daglig leder av Ferner Jacobsen Fredrikstad, som da holdt til i Farmannsgaten. Forretningen solgte de beste og kjente klesmerkene for herrer allerede da. Ferner Jacobsen sitt eiendomsselskap kjøpte i 1995 Nygaardsgaten 48, og totalrenoverte gården til den nåværende butikken som er på ca 200 kvadratmeter. For dette ble de tildelt byggeskikkprisen i 1996, og bygget er et av de få trehusene som har overlevd i gågaten. Butikken ble kåret til årets motebutikk i 2010, og mottok også en pris for beste utstillingsvinduer samme år.


Ferner Jacobsen Nettbutikk


Ferner Jacobsens moteeventyr på nett startet allerede i 2014 og er i dag på sin tredje, og hittil beste, utgave av den digitale klesbutikken. På www.fernerjacobsen.no får du utvalget fra butikkene våre i Oslo, Fredrikstad og på Fornebu, samt egne merkevarer du kun finner på nett.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH