Rask levering og gratis retur

107 års erfaring

Bonus på alle ordinære varer

Hvordan bytte julegavene?

Nå er det endelig (snart) jul igjen! Hos Ferner Jacobsen starter julehandelen tidlig. Som tidligere nevnt anbefaler vi alle å være tidlig ute med å å handle gavene. Da er det mindre trykk på nett og i butikk.

Rettighetene er de samme allerede, full bytterett til 08.01.2023. Uansett hva du ønsker deg eller vil gi bort, blir julegavene pakket pent inn. Vi spanderer eksklusivt papir og sparer deg for mye tid. I tillegg opptjener du 15 prosent bonus på alle gaver, slik at du også kan unne deg selv noe fint under treet.


Velkommen til en hyggelig julehandel hos Ferner Jacobsen.


Er julen allerede over og du må bytte en gave?

Har du fått en julegave fra butikk følger det som regel med byttelapp. Ta med byttelapp og gaven til din nærmeste Ferner Jacobsen butikk (Fredrikstad eller Oslo). Her kan du velge å bytte størrelse, farge eller i en annen vare. Dersom du ikke finner noe å bytte til, vil du få en tilgodelapp på beløpet, som varer i 12 måneder. Tilgodelapper kan ikke brukes på salgsvarer.


Har du mottatt en gave som er kjøpt på nett?

Hør med gavegiver om den er kjøpt hos oss. Sjekk deretter prislappen på produktet om den har et lite «FJ»-klistremerke over seg. Dette fungerer i praksis som en byttelapp. Ta med gaven til din nærmeste Ferner Jacobsen butikk (Fredrikstad eller Oslo). Her kan du velge å bytte størrelse, farge eller i en annen vare. Dersom du ikke finner noe å bytte til, vil du få en tilgodelapp på beløpet, som varer i 12 måneder. Tilgodelapper kan ikke brukes på salgsvarer.Les også: Gi en personlig julegave i år Bor du langt unna og ønsker å returnere varen via post?

Hør med gavegiver om de fortsatt har returlappen. Benytt gjerne denne, og returner til nærmeste postkontor/post i butikk. Dersom du ønsker å gjennomføre et bytte eller motta en tilgodelapp må du selv kontakte oss på mail@ferner.no. Ellers vil tilgodelapp gis til gavegiver.


Dersom du er innenfor fristen på 14/15 dager vil gavegiver krediteres ved mottak.

Har du ikke returlapp kan du følge stegene her for å returnere. Husk å oppgi ordrenummer eller «julegave» som referanse.


Dersom du leverer returen etter 08.01.2022 er det nok ikke sikkert vi godtar returen. Dette avgjøringsgrunnlaget foreligger hos oss.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH