Rask levering og gratis retur

107 års erfaring

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Ny vårjakke? Her er 5 klassiske jakker til herre

Det er lite vi nordmenn setter mer pris på enn å pakke vekk tykke boblejakker og ullfrakker, og erstatte dem med lette vårjakker. At vårjakkene inntar butikkhyllene er et like sikkert vårtegn som at hvitveisen begynner å blomstre. Her er noen favoritter til den milde sesongen.

Enten du er den sporty typen som går for en anorakk eller en tynn dunjakke, eller ute etter noe mer klassisk, som en vest eller en blazer, finnes det mye å velge i. Det er ingen tvil om at en stilig jakke har mye å si for helheten av et antrekk. Husk at våren ikke er sommeren, og at det er lurt med jakker som er vindtette eller som kan kombineres med flere lag utover kvelden.Lett dunjakke

En lett dunjakke er noe av det mest brukervennlige du kan ha. Bruk den alene eller under en frakk for et ekstra vindtett lag. Dunjakker kan pakkes sammen i en liten pose, slik at du kan ha den med deg om det skulle bli kaldt utover kvelden.

Parajumpers lager kvalitetsjakker til alle anledninger. Denne vårjakken er tynnere og lettere enn de klassiske parkasene, og gjør seg godt til rusleturer i vårsola.


Vest hører våren til

En vest er den perfekte ytterjakken til varme dager. Kombiner den med alt fra en hettegenser for en sporty look, til en tykk ribbestrikket ullgenser for et mer klassisk uttrykk. Vesten er også perfekt under en trenchcoat for ekstra varme.

Gå for en variant i fleece fra Polo Ralph Lauren for en sporty og kul look. Denne er like fin på skogstur som i byen. Style den gjerne med en tykk ullgenser.

Les også: Slik ble Ralph Lauren en suksesshistorieAnorakk til by og fjell

Anorakken har for fullt gjort sitt comeback i motebildet. Man assosierer den kanskje med fjelltur, men anorakken gjør seg like godt i byen. Det finnes mange modeller å velge mellom, lange og korte, vindtette og vanntette. Felles for dem alle er at de er skikkelig stilige.

Norske Blæst har blitt mestere på anorakker. Denne lange modellen holder deg tørr og fresh, selv når det pøsregner.

Les også: Blæst gir deg årets mest trendy regntøyCollegejakke

En skikkelig vårjakke er gjerne kort i snittet og uforet. Den skal være fin å ha åpen, slik at du kan vise frem antrekket du har under. Det er lite som skriker vår mer enn en collegejakke.

En sprek collegejakke over en hvit T-skjorte gir skikkelige vårvibber. Denne fra Polo Ralph Lauren er i 100 prosent bomull og passer med så og si alt. Fullfør gjerne looken med en caps.


Blazer for varmere dager

En blazer er aldri feil, og er det varmt nok kan du bruke den som ytterjakke! Den klassiske jakken kan kombineres med alt fra collegegensere til høyhalset strikk. Eller selvsagt over en skjorte.

Denne skreddersydde, eksklusive blazeren i ull fra italienske Corneliani er et stilsikkert tilskudd til garderoben. Klassisk design og ordentlig kvalitet går aldri av moten. Kombiner den med jeans for en hverdagslig look.Ønsker du å se hele utvalget? Ta en kikk på yttertøy til herre her.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH