Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Sesongens fineste høstjakker til herre

Disse jakkene gjør deg rustet for høstkulden.

En av de beste investeringene du kan gjøre i høstgarderoben din er en god jakke. Vi har plukket ut noen av sesongens fineste modeller, i flere ulike varianter og stiler. Uansett hvilken modell du foretrekker, har de alle de samme funksjonene: de er varme, stilfulle og laget av kvalitetsmaterialer.


Quilted jakke

En klassisk, quilted jakke er en god investering da den holder seg like aktuell hver eneste sesong. Denne fra Barbour har et stilrent design og en kordfløyelskrage som holder halsen varm. Kombiner den med et par mørke jeans og sneakers for et avslappende hverdagsantrekk, eller sammen med en skjorte, et par chinos og semsket skinnsko for en smart/casual-stil.

Les også: Slik oppbevarer du klærne dine i garderoben


Frakk i ullkvalitet

Gjennom høsten kan det ofte dukke opp en del «smart casual»-anledninger, og da er det lite som slår en sofistikert frakk i ullkvalitet. I tillegg gjør den seg veldig bra over dressen i mer formelle sammenhenger.

Funksjonell frakk

Frakken er virkelig et go-to plagg om høsten, og den passer til det aller meste. Denne frakken fra Swims har en fôret vest innvendig som hjelper å holde på varmen, samtidig som den er avtagbar og kan brukes for seg selv. To plagg i ett, ja takk!

Lettdunsjakke

For deg som vektlegger varme og komfort, er denne lettdunsjakken fra Parajumpers et «must-have»-ytterplagg som vil holde deg god og varm på kalde høstdager. Med slitesterke materialer trenger du ikke bekymre deg for vær og vind, og det elegante designet sørger samtidig for at stilfaktoren holdes oppe.

Les også: 15 plagg alle menn må ha i garderoben


Fleecejakke

En sporty fleecejakke fra ikoniske Polo Ralph Lauren sklir rett inn i en trendy høstgarderobe. Style denne med alt fra lyse jeans og sneakers til chinos og boots.

Vattert jakke

En vattert jakke er en sikker vinner i høstgarderoben, og denne modellen fra Herno kombinerer kvalitet og design på et høyt nivå. Yttersiden er i myk viskose- og ullkvalitet, fylt med dun og fjær.

Vest

Vesten kan enkelt forandre et ellers kjedelig antrekk til et spennende et. Den kan operere som selve helteplagget over en Oxford-skjorte, et par jeans og skinnsko. Er det ekstra kaldt kan du med fordel bruke den over en ull- eller kasjmirgenser med et skjerf i halsen.

Peacoat

Den klassiske peacoaten er et av de mest stilfulle plaggene en mann kan bruke, og er perfekt både til jobb, på byen og på fritiden. Denne mørkeblå modellen fra BOSS vil garantert bli en ny garderobefavoritt.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH