Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Pensko til 17. mai?

Spansk skotøy til norsk nasjonaldag!

Lottusse er et spansk skomerke med over 100 års erfaring. Bak hvert eneste skopar ligger det mange timer med håndverk og en god mengde lidenskap. Lottusse leverer en imponerende bredde innen skotøy og er virkelig mestere på feltet. Skoene er av fantastisk kvalitet laget i eksklusive materialer. Ferner Jacobsen er stolte av å kunne tilby sko fra Lottusse til våre kunder.


Her er våre anbefalinger til den store dagen.


L3087 Tassel Loafer

En «nyere» klassiker som er en loafer med dusker. Benytt gjerne skoen til dress eller jakke/bukse, men da i glatt skinn. Velger du en semsket variant kan den fint brukes til mer casual antrekk og chinos.


L6965 Oxford

En sikker vinner uansett anledning! En Oxford-sko har lukket snøring og er noe av det peneste skotøyet en mann kan bruke. Skal du i et selskap som krever at du stiller i mørk dress, bør du velge en sort Oxford-sko. Sørg bare for den er nypusset når den skal brukes. Enkelte benytter også skoen til antrekk som smoking, selv om vi anbefaler lakk.


L6966 Brouge

En god gammel klassiker med lukket snøring og broguemønster (ofte omtalt som golf mønster).

Denne er like fin til hverdag og fest. Benytt den gjerne til 17. mai-dressen.


L6964 Double Monk

Dette er en kul variant med doble spenner. Den har et svært italiensk preg, og passer bra til dress. I semsket kvalitet bruker mange den også til chinos eller jeans.


L6916 Derby Toe Cap

Penskoen med åpen snøring og «tåkapp» er en norsk favoritt. Denne passer til de fleste anledninger og er en sko som ikke går av moten.Les også: Derfor bør du kjøpe dressko av høy kvalitetSorte eller brune sko?

Av gammel etikett skal man ikke bruke brune sko etter klokken 18.00. Dette er ikke noe verken våre ansatte eller kunder lever etter, men det kan være en morsom ting å vite. Brune og sorte pensko passer begge til de fleste 17.mai-dresser. Sort oppleves ofte som enda mer formelt, og er derfor kanskje det mest riktige valget for de større høytidsdagene.


Lærsåle eller gummisåle?

Er du den dansende typen bør du velge en pensko med lærsåle. Lærsålen garanterer deg ikke en perfekt dans, men gjør jobben mye lettere! En lærsåle vil også gi skoen økt pusteevne. Velger du derimot en pensko med gummisåle til dansen, vil du merke at foten henger litt igjen i gulvet. Det er likevel mer praktisk og du trenger ikke å være like redd på vei til og fra festen. Beskytt skoen med et par kalosjer fra Swims uansett hvilken modell du velger.


Er du fortsatt i tvil, se hele utvalget vårt av pensko her.


Og hva med sokker i skoene?

Husk at fargen på sokkene skal matche dressen, ikke skoene. Spesielt på 17. mai og andre store dager bør du ha ekstra lengde på sokkene så anklene ikke titter frem. Hva med et par tynne strømper i egyptisk bomull fra Pantherella?

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH