Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Ferner Jacobsen er årets butikk 2017

Hurra! I år ble Ferner Jacobsen anerkjent for vår iver etter å skape gode handleopplevelser for kundene våre.

– Årets butikk er en gjev pris. Nettopp derfor var overraskelsen stor og begeistringen mulig enda større, da vi ble overrakt utmerkelsen i Oslo-butikken vår i Stortingsgaten, forteller Øyvind Hjelkrem-Haug i Ferner Jacobsen.


Det har blitt en tradisjon for motefagbladet Tekstilforum og hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, Virke, å gå sammen om å utnevne en klesbutikk som har utmerket seg det siste året.


Hva er Tekstilforum og Virke?

Magasinet Tekstilforum er fagbladet for mote, miljø og velvære. De forsyner kles- og skobransjen med motestoff, statistikk og nyheter fra både inn- og utland, i tillegg til å være en kilde til oppdateringer innen kosmetikk og styling. Bladet gir oversikt over det norske motemarkedet, leverandører, bransjens lønnsomhet og salgsutvikling.

Virke, på sin side, er den ledende hovedorganisasjonen for tjenestenæringene. De representerer over 21 000 virksomheter – blant disse finner vi handel og service. Virke er bindeleddet mellom bedriftene, resten av bransjen og myndighetene.


Årets butikk kåres ut i fra en rekke kriterier, og disse er:

 • Navn
 • Beliggenhet
 • Utvendig presentasjon
 • Vindusutstilling
 • Renhold
 • Innredning
 • Vareeksponering
 • Fagkunnskap hos de ansatte
 • Bredde og helhet i vareutvalget
 • Økonomi
 • Markedsføring


Tradisjon og nytenking hånd i hånd

Alle menneskene i Ferner Jacobsen, fra butikkansatte til ledelsen, mottok prisen med stor ydmykhet og takknemlighet. Juryens begrunnelse peker på områder vi hele tiden jobber for å være gode på:


«Prisvinneren er en virksomhet preget av en god balansegang mellom det å ta vare på tradisjoner og være fremsynt, nytenkende og åpen for nye driftsmodeller. Bygget på grunnpilarer som kvalitet, høy servicegrad, høyt kvalifiserte medarbeidere og godt håndverk. En solid og veldrevet organisasjon med solid økonomi, preget av langsiktighet, men som alltid nytenkende og i stadig utvikling».


Det er ingen tvil om at vi er en butikk som er opptatt av å ta vare på tradisjoner. Likevel er dette på ingen måte uforenelig med å lukke døren for nye løsninger – snarere tvert i mot. Digitaliseringen har endret måten vi handler klær på, og vi ser alltid mot tiltak som kan bedre handleopplevelsen til kundene våre.


– Hver eneste dag jobber vi mot å gi kundene våre den desidert beste servicen, kvaliteten og kunnskapen. Prisen for Årets butikk 2017 viser at vi lykkes med den visjonen, sier Hjelkrem-Haug.Les også: Historien til Ferner Jacobsen En butikk i utvikling

Over 100 års erfaring i klesbransjen har gitt oss en unik innsikt i og forståelse for design, håndverk og kvalitet. Det falt oss derfor naturlig å satse på vår helt egen merkevare; «By Ferner Jacobsen». Parallelt markerte 2013 startskuddet for nettbutikken vår, i tillegg til at vi har gått i bresjen for en ny form for målsøm – som enkelt forklart er en mellomting mellom skreddersøm og ferdigsydde klær du finner i butikken.


Vi går trendene etter i sømmene for å finne de mest spennende merkevarene til butikken vår. I samarbeid med Porterbuddy sørger vi også for at kundene våre mottar varene sine i rekordfart – uansett hvor de bor i landet.


Tusen takk til deg!

Ferner Jacobsen ønsker å rette en stor takk til alle våre kunder, nye som gamle – både dere som er innom butikkene våre titt og ofte, og dere som besøker oss en gang i blant. Vi ser frem til å fortsette å tilby dere en sømløs handleopplevelse i fremtiden både på nett og i våre fysiske butikker i Oslo, Fredrikstad og på Fornebu. Å motta prisen for Årets butikk 2017 er svært inspirerende for oss, og vi gleder oss til mange flere år i operativ tjeneste for den stil- og kvalitetsbevisste mann og kvinne!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

 • 15% bonus på alle ordinære varer
 • Fri frakt over 199,-
 • Digitale kvitteringer
 • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH