Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Historien til Ferner Jacobsen

Året er 1916. Solen hadde så vidt tatt fatt på jobben med å smelte snømengdene som lå over landet, og lovnader om at sommeren nærmet seg plantet seg i forventningsfulle nordmenn. I Kirkegata 30 i Oslo finner vi 31 år gamle Ferner Jacobsen, med sin aller første leiekontrakt i hånden. Forretningslokalet i Kirkegata skulle vise seg å være starten på et over 100 gammelt fasjonabelt eventyr som til den dag i dag lever i beste velgående.

Her er historien om Ferner Jacobsens imponerende reise, til glede og inspirasjon for yngre generasjoner.


Service i fokus

Kunden og service har alltid vært prioritet nummer en for Ferner Jacobsen. Det første året omsatte butikken for 125 kroner total, noe som ble sett på som en stor suksess fordi visjonen om kunden i fokus levde i høyeste grad. Med årene har omsetningen økt samtidig som servicen er som den alltid har vært, upåklagelig. År etter år med suksess førte til at Ferner Jacobsen, ti år etter oppstarten, kjøpte bygget i Stortingsgaten 14. Dette er lokalene flaggskipbutikken og bedriften står i den dag i dag.


Støtter norsk design

For å alltid være en viktig del av nordmenns garderobe har Ferner Jacobsen alltid vært opptatt av å følge med i tiden og støtte opp mot de norske merkene. Siden oppstarten har fokuset på norsk design og norske produsenter vært stort til tross for perioder der vi vendte nesene mot Italia og England. Tiden har endret seg og norsk design har virkelig tatt opp kampen mot italienske og britiske designere, og vi ser hvor høyt våre kunder verdsetter norsk design av høy kvalitet. Her er de norske merkene vi er stolte av å samarbeide med: Holzweiler Items, Cathrine Hammel, SWIMS, FWSS og Arnie Says.


By Ferner Jacobsen

Med over 100 års erfaring og 50 varemerker i butikkene er det ingen tvil om at Ferner Jacobsen kjenner sine kunder. Med denne kunnskapen, erfaringen og øye for design har «By Ferner Jacobsen» oppstått. Tanken bak er enkel: Vi ville skape noe under eget navn, og med en sterk merkevare var det på tide. Kolleksjonen gjenspeiler det Ferner Jacobsen alltid har stått for og fokuset ligger i fantastiske kvaliteter, godt design og riktige priser. By Ferner Jacobsen-kolleksjonen består av et stort sortiment av klær, sko og tilbehør til både kvinner og menn.Les også: Privat shopping hos Ferner Jacobsen Familiebedrift

Familie er viktig. De holder oss godt plantet på bakken, forteller når vi kunne gjort det bedre og roser oss når vi gjør det bra. Ferner Jacobsen er en stolt familiebedrift. Våre verdier er forankret i de tradisjoner som er nedarvet i generasjoner. Vår bedrift bærer vårt navn. Det gjør at vi alltid ønsker å vise oss fra den beste siden.  For oss er det den eneste måten vi vet å drive forretninger på.


For oss er bedriften mer enn bare en jobb. Det er en tradisjon, det er arv og det er historie.

Vår egen historie.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH