Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Gi en personlig julegave i år

Julen er snart her. Hvorfor ikke gjøre årets julegave ekstra spesiell med en litt mer personlig julegave? Og hva er vel mer personlig enn initialer? Under finner du noen fine produkter du kan gravere med initialer og overraske en du er glad denne julen.

Dekorer capsen med initialer

Flere ganger i året får vi besøk av Varsity Headwear, en bedrift startet av to norske brødre på jakt etter den perfekte capsen. I år vil Varsity være på plass i Stortingsgata 14 den 12. november fra klokken 11.00-15.00. Få muligheten til å møte representantene fra Varsity og hør mer om historien til det norske merket, tips for godt vedlikehold av capsen og gode samtaler. Kjenner du noen som ville hatt glede av en kvalitetscaps med initialene sine? Helt gratis vil du få brodert initialer på både gamle og nye capser fra Varsity Headwear. Slik kan du legge en unik og mer personlig julegave under treet.

Gi et unikt skinnbelte

Paolo Vitale er en italiensk familiebedrift med lidenskap for skinntilbehør.

Her snakker vi belter av ypperste kvalitet i en rekke eksklusive materialer. Et av våre favoritt julegavetips i år må være et belte fra Paolo Vitale gravert med initialene til mottakeren. Her får du muligheten til å gi noe tidløst, unikt og en gave som varer. Du velger selv hvilken størrelse, farge og type skinn du ønsker at beltet skal være i. Du kan også endre metallspenne for et mer personlig uttrykk.


Pris 1 500,-


Les mer og bestill her.


Merk: Bestill innen 13. november for å motta det før jul.


Tramarossa – jeans med dine initialer

Mange mener at den italienske jeansleverandøren, Tramarossa, leverer verdens beste jeans. Om de er verdens beste eller ikke, må du avgjøre selv, men det vi kan love deg er en jeans som fort vil bli en favoritt hos den heldige som får denne i julegave.  I tillegg medfølger initialer helt kostnadsfritt. Velg mellom sølv og gull, og to ulike fontstiler. Det eneste du trenger å gjøre er å legge ved en kommentar i handlekurven om hvilke initialer du ønsker.

Skreddersy din julegave

Hos oss kan du få målsøm fra Atelier Munro, Castori, Corneliani, Eton, Ermenegildo Zegna, Stenstrøms og Kiton. Hvorfor ikke bestille en skreddersydd julegave til mannen som har alt? Vi kan tilpasse sko, tilbehør og klesplagg med hundrevis av valgmuligheter. Legger du til en målsydd skjorte med initialer på mansjetten, har du den komplette julegaven i boks.Les også: Hvordan bytte julegavene?Gi handlefrihet med gavekort

Et gavekort slår aldri feil. Gir du et gavekort fra Ferner Jacobsen, får mottakeren en  personlig gave med stor frihet som de kan bruke når det passer dem. Gavekortet kan brukes både på nett og i butikk – dermed passer det like godt uansett hvor du bor. Vi leverer alle gavekort med Porterbuddy samme dag, eller med Posten/Postnord med leveringstid på 1-5 virkedager. Du kan også velge å få gavekortet digitalt.


Du kan når som helst ta kontakt dersom du ønsker et annet beløp eller har andre spørsmål.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH