Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

10 nydelige kjoler til 17. mai

17. mai, Norges store festdag, er rett rundt hjørnet! Det betyr at mange vil pynte seg litt ekstra. Om du ikke går i bunad, eller ønsker å skifte ut av den i løpet av dagen, er det en perfekt anledning til å skaffe seg en skikkelig festkjole. Vi har plukket ut ti sikre vinnere til den store dagen.

Omslagskjoler, skjortekjoler eller mini-kjoler: Det er mange varianter å velge mellom. Gå for en kjole som er flatterende for din fasong, komfortabel å gå med og som kan kombineres med andre plagg du allerede har i garderoben – da får du brukt den igjen ved en senere anledning.


Blomsterkjolen er det perfekte 17. mai-outfitet

Våren er i luften og vi lengter etter farger og lette sommerkjoler. Det er ingen bedre måte å kickstarte kjolesesongen på enn med en kjole prydet med blomstermønster.


Blomstermønster kommer i mange fasonger, velg mellom alt fra store blomstertrykk og retro farger til små, romantiske blomsterprint. Enten du går for en maxikjole med V-hals eller en midikjole med åpne skuldre, vil du alltid skinne i blomsterprint.


Siden printet i seg selv pynter opp, trenger man ikke alltid så mye tilbehør. Hold det enkelt og nedtonet og la kjolen snakke for seg selv. Sleng gjerne over en myk strikk hvis det blir kjølig på kvelden og sett håret opp i en lekker flette.


Les også: Pensko til 17. mai?

Omslagskjole

En omslagskjole er en sikker vinner. Knyting i livet og V-hals er flatterende på de aller fleste. Siden omslagskjolen gjerne har et klassisk uttrykk er det bare å kjøre på med tilbehør. Til 17. mai kan du style omslagskjolen med høye hæler. Om kjolen er ensfarget er det gøy å piffe opp antrekket med en veske i en knall farge. Finn frem store statement-øredobber og heng en jakke over skuldrene om det blir kjølig utover kvelden.

Minikjolen

Minikjolen er en moteyndling som har kommet for å bli. En modell som har høy utringning og ermer som kompenserer for skjørtelengden gjør seg både i familieselskap og på sjampanjefrokost! Velg og vrak mellom ulike styles, farger og uttrykk. Enten du går for en av Pia Tjeltas romantiske kjoledrømmer, eller mer retro-vibber, vil minikjolen være et godt valg til 17. mai-feiringen. Finn frem flagget og sving deg i en lekker minikjole på den store festdagen!

Les også: Privat shopping hos Ferner Jacobsen


Skjortekjole

Den klassiske skjortekjolen er en 17. mai-klassiker. Den kan kombineres med flate sandaler på dagtid eller med pumps for en mer pyntet festlook til kveldstimene. For å fremheve midjen kan du gå for en med knyting eller innsving i livet.


Ser du etter en kjole du garantert får brukt igjen til en senere anledning? Da er skjortekjolen veien å gå. Den passer like godt på stranden som på kontoret og kan enkelt styles opp og ned. Velg og vrak mellom ulike mønstre og lengder og finn din favoritt.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH