Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

6 grunner til å eie minst én morgenkåpe

La deg omfavnes av mykt stoff og varme – morgenkåpen er som en ordentlig god klem. Her er seks grunner til hvorfor du ikke kan unngå å ha (minst) én i garderoben:

1. Når gjester kommer uventet på besøk

Har du noen gang stått på badet kun iført et smil når det ringer på døren? Å haste ut fra baderommet i Evas drakt, rett inn på soverommet, for så å kaste på deg noen klær, før du åpner døren, er ikke bare ubehagelig og kaldt, men også stressende. Hadde du hatt en morgenkåpe hengende på badet, kunne du slengt på deg denne og trasket rolig ut i gangen for å ønske uventede gjester velkommen i stil.


Når alle har sluppet inn er det bare å unnskylde seg, forsvinne inn på rommet i ro og mak – og velge ut et passende antrekk for anledningen. En klassisk hvit morgenkåpe fra Polo Ralph Lauren er ikke å forakte i slike øyeblikk, og gjør at du enkelt kan åpne ytterdøren med selvtillit og ro.


2. Alltid et kostyme på lur

Det finnes mange som elsker å arrangere temafester – og kostymer er det ikke alle som har liggende og slenge i skapet til enhver tid. Når Halloween attpåtil har vokst seg relativt stort også i Norge, er det alltid begivenheter i løpet av året som krever et kostyme.


Med en morgenkåpe liggende kan du enkelt forvandle det til et kostyme. Med en grå og krøllete parykk, gjerne med hårruller, store briller og en stokk, transformeres du lett til en gammel dame. Har du en hvit morgenkåpe kan du knyte et svart belte i livet og ta på deg hvite pysjbukser – og vips er du en mester i karate. Med en stilig og fasjonabel morgenkåpe i myk, mørkeblå froté fra Polo Ralph Lauren, mangler du kun et whiskeyglass og en pipe før du er en skikkelig «old fashioned gentleman». Morgenkåpen har få begrensninger når det kommer til kostymer.


3. Flott til spakvelden med jentene

Få ting er mer hyggelig enn en spakveld hjemme med gode venninner. Her er det ikke optimalt tettsittende kjoler eller stramme bukser – komfort skal stå først. Likevel er det ikke alle som trives i slitte og gamle pyjamaser; man vil gjerne føle seg litt fin og fjong når det er jentekveld.


En morgenkåpe kan redde både stilen og komforten på en kveld som denne. Det er i tillegg mye lettere å håndtere flekker fra ansiktsmasker eller sjokolade på en morgenkåpe enn en kostbar kjole. Dersom alle har lik morgenkåpe, blir det også garantert herlige bilder fra kvelden. En kimono-morgenkåpe fra Belmanetti kan være et helt perfekt valg for en slik aften.



Les også: Undertøy til han 



4. Svømming blir mer trivelig

Svømming er fantastisk trening for hele kroppen, og begrenser seg ikke til kun å være en sommeraktivitet. Bor du kystnært eller i nærheten av en svømmehall, kan du i bunn og grunn svømme hele året. Er du en isbader, vil du tidlig kjenne droppet i lufttemperaturen, og det vil etterhvert føles relativt ubehagelig ut å forlate vannet. Svømmer du inne er kanskje vannet varmt og godt, men store svømmehaller har ikke alltid veldig god oppvarming ellers.


I stedet for å tørke kroppen febrilsk med et lite håndkle, eller surre seg inn i et stort badehåndkle og slite med å holde dette på plass, kan det være mye mer trivelig å kaste på seg en god morgenkåpe. Har du med deg en i treningsbagen, vil den ikke ta større plass enn et badehåndkle. Du slipper også klorvann på et eventuelt ekstra håndkle, slik at du kan dusje deg ren etter svømmeøkten, og ha et helt tørt håndkle klart til bruk. Med en morgenkåpe i vannabsorberende froté fra Polo Ralph Lauren vil svømmingen garantert bli noe du ser enda mer frem til.


5. Enkelt å forføre

Morgenkåper kommer i alle tenkelige stoffer, design, farger og snitt. Det er ikke slik at alle morgenkåper ser ut som de tilhører gamle bestefedre som sitter i sofaen hele dagen. Det finnes nok av lekre utgaver på markedet – og mange av dem kan virkelig inspirere til intime kvelder.


En silke-kimono om sommeren kan være utrolig flott, og en lekker og luksuriøs morgenkåpe fra Derek Rose kan være perfekt til en romantisk høst og vinter. Er du for nydusjet og ikledd en behagelig, men lekker morgenkåpe vil du ikke bare se bra ut – du vil også føle deg bra.


6. Enkelt å stelle seg i komfort

Å gjøre seg klar til en arbeidsdag eller en aften på byen blir mye lettere dersom du har på deg en morgenkåpe. Skal det barberes eller sminkes er det kjedelig å gjøre dette med klær på. De kan raskt bli påvirket av forberedelsene, og plutselig ender du opp med å måtte skifte til et helt annet antrekk. Spesielt kjedelig dersom du har fikset håret, og må dra plagg over hodet.


Med en morgenkåpe kan du pudre, barbere og ordne frisyren uten en bekymring. Når du er klar, trer du enkelt ut av kåpen, og finner frem dagens eller kveldens antrekk. Ferner Jacobsen har flotte morgenkåper til slike anledninger. Her finner du alle typer morgenkåper til ulike aktiviteter.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH