Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

6 ulike bukser alle kvinner bør ha i garderoben

Å investere i ulike underdeler for ulike anledninger vil spare deg for mye hodebry når du skal finne noe å ha på om morgenen.


Her er seks typer bukser og jeans alle kvinner bør gå til innkjøp av.

1. Skinnbuksen

Et par skinnbukser av høy kvalitet er en god garderobeinvestering. Ikke bare kan en skinnbukse vare i en livstid (eller lenger), men den går heller aldri av moten. Skinnbuksen er et godt valg både til hverdags og fest. Style den for eksempel med en strikkegenser og et par sneakers for en kul hverdagslook eller kombiner den med en pen bluse og høye hæler til festlige anledninger!


2. Den lyse jeansen

Den lyse jeansen er en viktig del av basisgarderoben, og fungerer like godt sommer som vinter. Selv om mange forbinder den lyse jeansen med hverdagen, kan du enkelt style den opp med en partytopp og høye hæler for et uanstrengt og kult festantrekk!

3. Dressbuksen

Takket være dens flatterende passform og anvendelig farge, er den sorte buksen en garderobeklassiker som du vil ha glede av lenge. Enten du skal på jobb eller ta noen drinker med venninner, kan du aldri gå feil med en sort bukse som kan styles i det uendelige.

4. Den blå jeansen

En klassisk blå jeans er alltid en sikker vinner, og du skal lete lenge etter et mer allsidig plagg enn dette. Den passer til omtrent alt og kan lett styles både opp og ned avhengig av anledning. Kombiner den med en blazer eller en skjorte for et mer formelt uttrykk, eller med en topp og en cardigan for et superfint hverdagsantrekk.

5. Den vide buksen

Man trenger ikke alltid å velge mellom stil og komfort, og den klassiske, vide buksen er et godt eksempel på dette. Den har en flatterende fasong, og på grunn av dens romslige passform, gir den leggene dine ekstra rom til å puste. Denne allsidige buksen er perfekt med en crisp hvit T-skjorte på kontoret eller sammen med en kasjmir- eller bomullsgenser for et komfortabelt reiseantrekk.

6. Joggebuksen

På late dager handler våre motevalg mest om å være komfortabel, og det er her joggebuksen er kjekk å ha. Det er neppe et annet plagg som kan leve opp til komforten og fleksibiliteten slik som joggebuksen kan. Da athleisure-trenden lenge har stått sterkt i motebildet, har joggebuksen fått mye oppmerksomhet da den ikke lenger kun er forbeholdt treningssenteret og sofaen, men kan også fint brukes utenfor hjemmets komfort.

Les også: 5 grunner til å investere i en ordentlig joggebukse


Finn din favorittbukse hos Ferner Jacobsen

I vår nettbutikk kan du velge og vrake blant en rekke ulike bukser av høy kvalitet fra merker som Polo Ralph Lauren, Juicy Couture og Max Mara Studio. Velg blant alt fra lyse, vintageinspirerte jeans og blå skinnyjeans til myke velourbukser. Bla deg gjennom utvalget og finn din nye favorittbukse.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH