Rask levering og gratis retur

107 års erfaring

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Årets vårjakker til herre

Det er lite vi nordmenn setter mer pris på enn å pakke vekk tykke boblejakker og ullfrakker, og erstatte dem med lette vårjakker. At vårjakkene inntar butikkhyllene er et like sikkert vårtegn som at hvitveisen begynner å blomstre.

Enten du er den sporty typen som går for en allværsjakke eller en lett dunjakke, eller du er ute etter noe mer klassisk, som en trenchcoat eller en blazer, finnes det mye å velge i. Det er ingen tvil om at en stilig jakke har mye å si for helheten av et antrekk. Husk at våren ikke er sommeren, og at det er lurt med jakker som er funksjonelle, eller som kan kombineres med flere lag utover kvelden.


Her er våre jakkefavoritter til den milde sesongen.


1. Trenchcoaten

Trenchcoaten er en klassisk og allsidig jakke som passer perfekt til våren. Stilen på den kan variere fra klassisk og dobbeltspent til mer moderne og avslappet. Modeller i nøytrale toner som beige, brun eller marineblå er alltid trygge valg og kan enkelt matches med andre plagg i garderoben din.

2. Feltjakken

Feltjakken har sitt opphav fra militæret, men har i dag blitt et fast innslag i motebildet. Jakkens tidløse design gjør den like godt egnet til hverdagsbruk som til mer formelle anledninger. Kombiner feltjakken med alt fra jeans og T-skjorte til chinos og skjorte for å skape et avslappet, men samtidig stilig uttrykk.

3. Den lette dunjakken

En lett dunjakke er noe av det mest brukervennlige du kan ha. Bruk den alene eller under en frakk for et ekstra vindtett lag. Den lette dunjakken kan pakkes sammen i en liten pose, slik at du kan ha den med deg om det skulle bli kaldt utover kvelden.

4. Vesten

En vest er det perfekte ytterplagget til varmere dager. Kombiner den med alt fra en hettegenser for en sporty look, til en tykk, ribbestrikket ullgenser for et mer klassisk uttrykk. Vesten er også perfekt under en trenchcoat for ekstra varme.

5. Allværsjakken

Allværsjakken er den perfekte overgangsjakken fra vinter til vår. Det finnes mange typer å velge mellom, lange og korte, vindtette og vanntette. Vi dras mot klassiske modeller som kombinerer både stil og funksjonalitet, og som egner seg like godt i byen som på fjellet.

6. Blazeren

En blazer slår aldri feil, og er det varmt nok kan du bruke den som ytterjakke! Denne klassiske jakken kan kombineres med alt fra collegegensere til høyhalset strikk. Eller selvsagt over en skjorte.

Ønsker du å se hele utvalget? Ta en kikk på vårjakker til herre her.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH