Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Blæst gir deg årets mest trendy regntøy

Blæst sine ponchoer har på kort tid blitt Ferner Jacobsens mest populære ytterjakke, og vi har god forståelse for hvorfor de vanntette ponchoene holder på å bli årets mest trendy plagg i Norge.

Det norske merket har latt seg inspirere av været på Vestlandet, som ofte er vått og skiftende. Det betyr at Blæst lager regntøy som skal tåle det verste været Vestlandet har å by på, samtidig som de skal være moteriktige, slik at du vil bruke jakken selv når været er pent.


Med tekniske stoffer laget for utendørs bruk, tegner Blæst moderne og elegante strøk med funksjonelle egenskaper. Med en vannsøyle på 20 000 millimeter er ponchoen «Bergen» et utmerket valg for de våteste sommer- og høstdagene. Begrepet vannsøyle forteller deg noe om hvor høyt trykk med vann et plagg tåler før vannet trenger gjennom. Et materiale må ha en vannsøyle på minimum 3 000 millimeter for å være vanntett. Til sammenligning har Blæst sine produkter en vannsøyle på mellom 8 000 millimeter og 20 000 millimeter. Fra skog til urbane bygater er du sikret en regnjakke som vil holde deg både tørr og stilig i mange år fremover.


I tillegg til den populære Bergen-ponchoen, har vi nettopp fått inn ponchoen «Aalesund» – en unisex versjon med stilsikre detaljer som egner seg like godt både på skogsturer og byturer.


«Vigra» er den klassiske trenchcoaten med den fordelen av å også være vanntett. Legg igjen paraplyen hjemme og gå heller for årets fineste regntøy fra Blæst.


Nytt i sortimentet er regntøy til barn. De populære modellene Bergen og Aalesund får du nå også til barn på Ferner Jacobsen. Gå ruskeværet i møte med norskdesignet regntøy til hele familien!


Les også: Historien til Ferner Jacobsen


Slik vasker du regnjakkene fra Blæst:

  • Pass på at alle glidelåser, knapper og borrelåser er lukket.
  • Vask på 30 grader.
  • Bruk et mildt vaskemiddel. Unngå tøymykner da det kan skade stoffets vannavstøtende egenskaper og farger.
  • Skyll plagget to ganger før du henger det opp til tørk.


Om du ønsker kan du bruke en vannavvisende spray på utsiden av plagget etter vask for optimal vannbestandighet. Selv om dette ikke har noe med den vanntette kvaliteten på plagget å gjøre, blir det lettere for vann å rulle av det ytre stoffet.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH