Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Bli festklar med sesongens festkjoler

Vi har plukket ut ti festkjoler med høy hakeslepp-faktor!

Hva er det beste med førjulstiden? Fester, selskap og julebord, så klart! Dette er den tiden av året hvor vi ønsker å koble helt av, nyte sesongens festligheter og legge alt stresset fra året bak oss. Her kan du ta antrekket helt ut, og vise deg på ditt beste! Samtidig er det ikke alltid en enkel oppgave å finne det perfekte antrekket til alle invitasjonene i kalenderen. Nettopp derfor har vi håndplukket ti lekre kjoler som gjør susen på fest. Gjør deg klar for å innta dansegulvet med sesongens brede utvalg av festkjoler fra en rekke, kjente kvalitetsmerker.


«More is more»-tilhenger? Gå for en kjole med glitrende detaljer kombinert med en iøynefallende clutch og store smykker. Glitter og glam slår aldri feil i festsesongen – dette er en ypperlig anledning til å skinne litt ekstra!


Ut og spise på restaurant? Prøv en knelang kjole i silke, et par spisse pensko og sleng en klassisk blazer over. Eller hva med en feminin kjole i fløyel? Dette er et materiale som gir et luksuriøst uttrykk og som kan styles med det meste.


For selskap på dagtid er en elegant maxikjole helt perfekt, og kan fint brukes til et par lave skinnsko eller korte støvletter. Ønsker du noe iøynefallende, er en mønstrete modell alltid en sikker vinner.


Uansett om du er på leting etter den lille sorte eller en glitrende festkjole, så kan du sikre deg antrekket allerede her og nå.

Korte festkjoler

Lange festkjoler

Fortsatt ikke funnet din favoritt? Se hele vårt sortiment med kjoler her.


Fullfør looken med det rette tilbehøret

Det er viktig å ikke glemme tilbehøret til din nye festkjole. Med det rette tilbehøret kan du gi kjolen akkurat det uttrykket du ønsker. Fullfør antrekket med passende pensko eller støvletter og oppbevar dine nødvendigheter i en matchende veske.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH