Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Den hvite skjorten: 6 måter å style den på

Hva er det mest klassiske plagget som finnes? Vi mener den hvite skjorten kommer høyt opp på listen. Selv om skjorten er et klassisk plagg, kan den styles på mange ulike måter. Her gir vi deg litt inspirasjon!

Det er vanskelig å gå feil når du har en hvit skjorte som utgangspunkt for antrekket. Hvis du bygger garderoben rundt noen basisplagg, blant annet den hvite skjorten, vil du kunne finne uendelige mulige kombinasjoner. Norske Julie Josephine har laget den perfekte klassiske hvite skjorten. Vi viser deg hvordan du kan style det ikoniske plagget til seks ulike anledninger.


Med dressbukse og blazer til jobb

Til hverdags er den hvite skjorten din bestevenn. Se upåklagelig ut på jobb i en full dress. Kombiner skjorten med marineblå dressbukser fra Max Mara. Disse er av ull, og har en løs fit, som passer godt til den smale skjorten. Et matchende sett oser av selvtillit, så sleng på en blazer i samme blåtone. Fullfør looken med et par høyhælte skinnstøvletter fra Camilla Pihl.

Helhvitt antrekk til sommerlunsjen

Den hvite skjorten kan gjerne brukes i ferien også. Om sommeren er det lyse farger som gjelder. Ikke bare er det fint mot solkysset sommerhud, lyse farger reflekterer sollyset og har en kjølende effekt. Ton i ton-hvite antrekk er perfekte for lange sommerlunsjer eller sene kvelder. Kombiner den hvite skjorten med hvite ankelbukser fra Polo Ralph Lauren. Skap kontrast til det enkle hvite med statement-solbriller fra Chimi Eyewear. Om det blir kjølig utover kvelden kan du slenge over en kashmirgenser fra tyske Juvia. Denne i eggeskallhvitt er en fin nyanse til resten av det hvite antrekket.

Scandi Cool med jeans og sneakers

Kombiner den hvite skjorten med en annen klassiker: Olabuksen. Mørkeblå bootcut-jeans er aldri feil. De står i kontrast til den hvite skjorten og gjør at helhetsinntrykket blir avslappet og lekkert på samme tid. Denne modellen fra Frame er perfekt. Så enkelt og så kult! Kombiner med trendy sneakers fra New Balance og en caps fra Varsity for en ekstra sporty look.

Kombiner skjorten med skinnbukser til fest

Til fest er det fint å kombinere den klassiske skjorten med røffere  materialer som for eksempel skinn. Skinnleggings fra Dante er et godt valg. Knepp gjerne opp et par knapper og la halve skjorten henge utenfor bukselinningen. Kombiner med høye hæler for en skikkelig festlook. De høyhælte sandalene fra Lotusse er av høy kvalitet og pynter opp ethvert antrekk. Enkle smykker i gull passer til alt, og denne ringen fra Mimi et Toi gir antrekket det lille ekstra.

Bruk den hvite skjorten med et midi-skjørt til finere anledninger

Skal du i dåp? Eller på en finere middag? Da trenger du et antrekk som er elegant og pyntet uten at det er en gallakjole. Den hvite skjorten kommer til unnsetning nok en gang. Kombiner den med et maxi- eller midiskjørt. Dette i plisse fra Polo Ralph Lauren er perfekt. Kombiner med en lekker veske som pynter opp. Fullfør antrekket med lekre skinnpumps fra Lottusse, de er så komfortable at du kan gå i dem hele dagen.

Kombiner med en sommerkjole på ferie

Skjorten trenger ikke bli hengende hjemme når du skal på ferie. Enten du slenger den over en bikini etter en lang dag på stranden eller bruker den over en sommerkjole som en lett jakke, er den verdt å pakke med seg. Bruk den hvite skjorten enten over eller under en sommerkjole med tynne stropper. En klassisk, sommerlig stroppekjole fra Polo Ralph Lauren passer perfekt med en skjorte til. Knyt den gjerne i livet for å markere midjen. Kombiner med sandaler fra Sleepers og en totebag fra Polo Ralph Lauren for en casual og fin sommerlook.

Er du på utkikk etter en hvit skjorte? Se hele vårt sortiment med hvite skjorter til dame her.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH