Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Hvilken dress får du til ditt budsjett hos Ferner Jacobsen?

Hos Ferner Jacobsen tilbyr vi dresser i ulike prisklasser, men hva får du for pengene i hvert prisnivå, og hvilken dress blir riktig for deg?

Prisnivåene hos oss er basis, high-end og luksus. I tillegg kan du tilpasse budsjettet ditt med «made-to-measure» fra Atelier Munro, der du kan få en målsydd dress med høy kvalitet fra 6 800 kroner.


Basis

Basisnivået vårt er for deg som kun bruker dress et par ganger i året, og ikke ønsker at den skal være for dyr. Dette prisnivået passer også for deg som trenger flere dresser til jobbgarderoben.


Prisene på basisnivået starter på 6 500 kroner, og leveres av Hugo Boss og Polo Ralph Lauren.


Dressene har en limt konstruksjon, med ullstoff mellom S100 og S120, som gir deg en enkel og god dress som passer perfekt for deg som er på utkikk etter en dress som er pen, myk, puster, og ikke koster alt for mye.


High-end

For deg som vet å sette pris på kvalitet, anbefaler vi en high-end dress med full kanvas konstruksjon. Vi fører high end-dresser fra Corneliani – et italiensk herremerke som leverer toppkvalitet og ofte med S150 ull, som er utrolig mykt, pustende og tar seg godt ut på en dress. Velg mellom blå, grå og sort dress, samt noen nye varianter hver sesong.


En dress med full kanvas vil både se og føles bedre ut enn en med limt konstruksjon, og samtidig tilpasser den seg kroppen din over tid, og holder seg pen i enda flere år.


Har du muligheten til å investere i en dress fra Corneliani, garanterer vi deg at du ikke vil angre på kjøpet. Ikke bare vil du føle deg smashing i formelle settinger, men selv de uten peiling på dress vil kjenne igjen ekte kvalitet.


Dressene fra Corneliani starter på 11 900 kroner. Er du usikker på om det kan være verdt å bruke så mye på en dress? Kom innom vår butikk i Fredrikstad eller i Oslo og prøv på en dress fra Corneliani. Vi er sikre på at dressen selv kommer til å overtale deg om at den er verdt det.Les også: Derfor bør du velge en målsydd dressLuksus

For deg som er opptatt av de små detaljene, eller kun vil ha det beste, anbefaler vi dressene fra Ermenegildo Zegna. Også disse er full kanvas-dresser, der Zegna bruker sine egne ullstoffer fra sine egne veverier. Den største forskjellen på Corneliani og Ermenegildo Zegna ligger i de små detaljene. Der Corneliani bruker symaskiner for å effektivisere produksjonen og gjøre dressene litt rimeligere, gjør Zegna alt for hånd i Italia. Det betyr at detaljer som knappehull, jakkelining og nakkestykket er sydd for hånd, som gir en utrolig luksuriøs look, og samtidig øker kvaliteten på plagget.


Man får kanskje ikke like mye for pengene som i high-end og basis-nivåene, men man får det beste som finnes fra Italia, som gjør selv den mest kresne mannen strålende fornøyd.


Dressene fra Ermenegildo Zegna starter på 18 000 kroner.


Målsøm

Hvis du vil ha mest verdi for pengene, anbefaler vi målsømdress fra Atelier Munro, som med en halv kanvas konstruksjon kan koste så lite som 6 800 kroner. Fra Atelier Munro kan du velge mellom hundrevis av italienske ullstoffer, som sikrer at du finner et design som du kommer til å elske. Da dette er et «made-to-measure»-alternativ vil dressen bli sydd fra scratch for å passe akkurat din kropp, etter at du har tatt mål til dressen i vår butikk.


Du kan også velge mellom mange forskjellige detaljer for å gjøre dressen din unik, for eksempel kan du velge mellom ulike typer knapper og knappehull, eller kanskje du vil ha en spesiell type linning, eller hva med å inngravere linningen med navnet ditt? De fleste personaliseringsvalg er inkludert i basisprisen.


Husk at dersom du ønsker å bestille målsøm tar det cirka fire uker fra du bestiller til du kan hente dressen i butikk.


Vil du ha det italienske håndverket, men ønsker også målsøm? Hos oss kan du få målsøm fra både Corneliani og Ermenegildo Zegna for et pristillegg på cirka 25 prosent. Ta turen innom en av våre butikker, så hjelper vi deg med å finne den rette dressen for deg og ditt budsjett.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH