Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Klær til afterski? Guide til antrekk og pakkeliste

Skal du på afterski? Etter en lang (eller kort) dag i bakken er det ingenting som slår en skikkelig afterski. Vi gir deg inspirasjon til det perfekte afterski-antrekket og tips til en pakkeliste sånn at du er helt klar til skifesten.

Det perfekte afterski-outfitet for deg

Selv om en afterski ofte er en sporty affære, er det ingenting i veien for å ville føle seg skikkelig fin. Det ene utelukker ikke det andre, det finnes nemlig masse fine skiklær du kan style på mange måter. Enten du ønsker deg en klassisk look med nikkers, ullstrømper og høyhalset genser, eller om du er den litt mer trendy typen som kjører en kort boblejakke og raske briller, så finnes det ingen regler. Gå for den looken du føler deg finest i, og sett kursen mot bunnen av skibakken.


Hva trenger du til afterski-antrekket?

Enten du sitter utenfor i solveggen, eller står på bordet inne: det er noen komponenter som er viktig å ha med for å få satt sammen det perfekte afterski-antrekket. Nedenfor er inspirasjon til tre ulike afterski-looks.Klassisk afterski-antrekk

Det er mye knallfarger og teknisk tøy å finne på afterski, men er du en av de som sverger til tradisjonelle materialer som skinn og ull? Ikke alle kler neon, da kan man heldigvis gå for nedtonede farger og slitesterke naturmaterialer.

For en klassisk look er det én ting som gjelder, det er selvfølgelig nikkersen! Hva med å style en olivengrønn nikkers i geiteskinn med en chunky kremfarget strikkegenser? Antrekket fullføres med matchende sokker i deilig ull fra Note by Syversen. Topp det hele med trendy solbriller fra svenske Chimi Eyewear.

Sporty look – når du kommer rett fra bakken

En annen klassiker på afterski er den sporty looken. Noen kommer rett fra bakken, andre drar innom hytta eller hjemom for å skifte. Uansett er en sporty look alltid en sikker vinner på afterski. Ingen dømmer deg for å ha hjelmsveis eller kuldekrem istedenfor foundation i ansiktet. Heldigvis finnes det masse fresht skitøy, som er perfekt både for aktivitet og afterski.


En kremfarget og sporty jakke fra After Label kan kombineres med så og si alt. Fusalp lager de stiligste og mest komfortable skibuksene. Sammen med en deilig zip-genser fra We Norwegians i samme fargetoner blir du den kuleste i bakken. Gi gjerne antrekket en dæsj farger med spreke skibriller fra franske Vuarnet.

Retro og fargerik er aldri feil på afterski

Er du den litt mer lekne typen? Da er retro og fargerik veien å gå for deg. Afterski som konsept har lang historie, så la deg inspirere av 60-, 70-, og 80-tallet og dra på med spreke snitt og farger.


Det kanskje aller kuleste du kan ha på deg er en heldress fra Perfect Moment. De kule detaljene gir deg en retro, superwoman-look. Hvis du vil kjøre hakket mer tradisjonelt kan du kombinere smale hvite skibukser med en skikkelig puffer-jakke. Gå for en fra Parajumpers i sølv for den ultimate retro looken. Om du ikke går i skistøvler, dra på deg et par freshe Moon Boots og innta dansegulvet!

Afterski-looken er fullført, men hva trenger du å ha med?

Det er alltid lurt å ha tenkt gjennom hva man trenger å ha med til en dag i bakken og afterski etterpå. Vi gir deg en pakkeliste, slik at du ikke glemmer noe:


· Mobil og powerbank. Med kuldegrader ute går batteriet fort, mobilen er grei å ha slik at du kommer deg hjem og får holdt kontakten med vennene dine.

· Solkrem. Med snø som reflekterer og påskesol med høy UV er det lurt å smøre seg utover dagen.

· Leppepomade. Kald fjelluft tørker ut leppene.

· En liten hårbørste. Dersom du har fått hjelmsveis og vil freshe deg opp raskt før afterskien starter.

· Behagelige sko. Skistøvler er ikke spesielt gode å ha på. Dra på deg et par UGG Boots eller Moon Boots, det er godt for dansefoten.

· Bankkort og legitimasjon, det er kjedelig å bli stående utenfor.

· Kvikk Lunsj og godt humør!


Trenger du mer inspirasjon? Se vår vintersport-avdeling her.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH