Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Panos Emporio: Merket som tar badetøy på alvor

Panos Emporio har siden 1986 designet luksuriøst og bærekraftig badetøy av høy kvalitet. Vi gir deg historien om badetøymerket som er elsket av kvinner og menn over hele verden.

Merket ble etablert i Sverige i 1986 av Panos Papadopoulos. Panos hadde nylig ankommet landet som politisk flyktning fra Hellas, og klarte på rekordtid å etablere det luksuriøse badetøymerket i sitt nye hjemland. Med teft for både design, kvalitet og entreprenørskap vokste merket raskt og det er i dag å finne over hele verden.

Panos er opptatt av å levere luksus til en rimeligere penge – slik at flere kan nyte deres lekre design. Merket har som filosofi å designe badetøy og fritidstøy av høy kvalitet til absolutt alle, uavhengig av kroppsfasong og stil.Les også: Undertøy til hanBadetøy fra Panos Emporio er bra for både deg og planeten

Som en del av en industri med et miljøansvar, ønsker Panos hele tiden å lage mer bærekraftige produkter. Deres fokus på bærekraft går aldri på bekostning av design og kvalitet – snarere tvert i mot. Panos Emporio opererer ut fra fire punkter for å til enhver tid utvikle bedre produkter.


  1. Design – hvis ingen vil bruke tøyet er det ikke bærekraftig å produsere det.
  2. Bruk – klærne skal kunne brukes ofte og i flere sammenhenger.
  3. Forskning – produksjonen av tøyet baserer seg på ny teknologi og innovative og bærekraftige løsninger.
  4. Levetid – kvalitet er viktig, jo lengre produktet lever jo mer bærekraftig er det.


Ved å bruke blant annet viskose fra bambus, tencel som er laget fra cellulose og organisk bomull i klærne, vil Panos være med på å gjøre klesindustrien mer bærekraftig.


Panos Emporio produserer badetøy til både han og henne

Å finne badetøy som sitter godt, ser bra ut og varer i flere sesonger kan være en skikkelig utfordring. Mange merker tilbyr badetøy i tillegg til hovedkolleksjonene sine, mens Panos Emporio fokuserer først og fremst på bademote. Derfor er du sikker på at du får nøye gjennomtenkte snitt, kvaliteter og design. Enten du er ute etter undertøy, badetøy eller strandtøy vil du finne det hos Panos.Les også: Hvordan ta vare på badetøyet ditt?Panos Emporio designer lekre bikinier og badedrakter

Det er en jungel av badetøy der ute: bikinier, badedrakter, monokinier, alt i ulike stiler og fasonger. Uansett hva slags kropp du har er det viktig å velge badetøy du føler deg komfortabel i. Hos Panos Emporio vil du finne bikinier og badedrakter i alle størrelser tilpasset alle kroppsfasonger. Overdelene kommer i klassiske BH-størrelser slik at de sitter sånn som de skal.


Badeshorts og boxere av høy kvalitet

Panos fører et stort utvalg av både undertøy og badetøy til herre. Velg mellom boxere i ulike kvaliteter som bomull, bambus og ull. Du finner også badetøy i ulike passformer og til ulike formål, enten du skal ha en rolig stranddag med familien eller du skal drive med aktivitet.


Ta en titt på hele utvalget fra Panos Emporio her.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH