Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Sesongstart for sommerdressen?

Har du allerede kjøpt inn sommerdressen, og lurer på når du kan bruke den?

En typisk sommerdress er en dress i kvalitene ull, lin, silke og/eller bomull. Den er gjerne både lysere og lettere – og man kan tillate seg noe kortere bukseben.


Det er ikke datoen som avgjør når du kan bruke sommerdressen, men heller været. Selv om det fortsatt er kaldt i luften kan du gjerne gjøre årets sommerdress-debut på en solfylt mai-dag. Skulle vi fastsatt en sesong for sommerdressen her i Norge er det gjerne mai/juni til august/september, avhengig av været.


Forleng sesongen med ulike kombinasjoner

En mørk piqueskjorte i bomull fra Gran Sasso er en perfekt kombinasjon til en lys sommerdress. Det kan gjerne bare ha tre eller fire knapper, type pop-over eller med knapper helt ned. For å holde bena tilfreds kan du ta på et par tynne strømper fra Pantherella, gjerne i typen merinoull. Varier mellom sneakers og loafers.


Når temperaturen stiger kan du bytte ut bomullskjorten med en linskjorte i enten en lys eller en mørk farge. Her har Polo Ralph Lauren et utrolig godt utvalg! Du kan gjerne åpne enda en knapp på skjorten og tillate deg å vise litt mer hud. Du velger også et par korte sokker for å få frem anklene dine.Les også: Hvordan ta vare på badetøyet ditt?Heng den pent opp og pakk den bort fra sesong til sesong

Vi i Norge har dessverre ikke gleden av å kunne bruke en lys bomullsdress eller lindress hele året. Men det betyr ikke at dressen har kort levetid. Heng sommerdressen opp i en dresspose og bevar den trygt og tørt. Da kan du bruke den år etter år. Luft den gjerne, fjern eventuelle flekker eller rens den om nødvendig før du pakker den bort.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH