Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Skiklær til dame: Gjør deg klar for bakken

Vinteren bringer ikke bare kulde og snø, men også gleden av å kunne ta på seg skiklær og gli på ski nedover de hvite fjelltoppene. For deg som ønsker å kombinere stil og komfort i skibakken, er riktig skitøy avgjørende.

Fra baselagene og helt opp til hodeplagget – vi guider deg gjennom det viktigste du bør se etter når du skal finne det ultimate skiantrekket denne sesongen.


Baselag og mellomlag

Valg av riktig baselag er avgjørende for å sikre at du holder deg varm, tørr, og komfortabel, uavhengig av værforholdene. Ull- eller superundertøy som sitter tett til kroppen er derfor et «must» i bakken. Invester i tettsittende baselag laget av kvalitetsmaterialer som merinoull eller tekniske syntetiske stoffer for effektiv fukttransport.


For å være godt rustet mot kulden og snøforholdene, er et varmt mellomlag essensielt. Ullmellomlag er det desidert varmeste alternativet, og har samtidig naturlige temperaturregulerende egenskaper. Se gjerne etter ullgensere som fungerer like bra med slalombukser i alpinløypen, som de gjør sammen med nikkers og strømper foran peisen på hytta.


Slalomjakker og slalombukser

Å finne det perfekte skitøyet handler ikke bare om funksjonalitet, men også om å føle seg bra og se bra ut mens du nyter dagen i bakken. Med de mange stilige alternativene som tilbys denne sesongen, er det enkelt å finne slalomjakker og slalombukser som holder stilfaktoren langt oppe. En ikonisk og luksuriøs skidrakt gir deg både varme og komfort, og kan enkelt dras halvveis for å få en kul afterski-stil. Går du for en moderne skibukse med et slankt snitt, oppnår du ikke bare bevegelsesfrihet, men også et elegant utseende – spesielt kombinert med en turtleneck og en matchende, kort jakke.


Enten du vil skille deg ut ved å kjøre en sølvlook fra topp til tå, eller du foretrekker nøytrale toner, er sesongens valgmuligheter mange.


Skitilbehør

Riktig tilbehør setter prikken over i-en på antrekket, og dette gjelder selvsagt også innen vintersport. Fullfør skiantrekket med et par skibriller med fargede linser, et stilfullt pannebånd, funksjonelle votter og en dunhals, og du vil se kul ut samtidig som du holder deg god og varm. For deg som er helt avhengig av å ha med deg alle dine nødvendigheter i bakken, er en chic midjeveske et essensielt tilbehør. Ikke bare er den veldig praktisk, men den gir det lille ekstra til helheten.


Finn ditt skiantrekk hos Ferner Jacobsen

Vi i Ferner Jacobsen vet at det å finne de riktige skiklærne er viktig for å få en god skiopplevelse, men ingen har sagt at det betyr at du ikke kan se bra ut samtidig. Med merker som Fusalp, Perfect Moment og We Norwegians, kan du erobre bakkene med stil. Vi sees på fjellet!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH