Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Slik styler du julebordkjolen

Julebordsesongen er rett rundt hjørnet. Kanskje har du allerede funnet den perfekte julebordkjolen, men er usikker på hvordan du skal style den? Vi gir deg en pekepinn på hvordan best sette sammen julebordantrekket!

Mens festinvitasjonene tikker inn, minker dagene frem mot julebordsesongen. Det beste med juletiden er at det skal spises i overflod før vi går inn i en lang vinter med lite avlinger over bakken. Kanskje er det derfor det overdådige er tilbake i stil. Glitrende paljetter og fløyel? Ja takk – begge deler. Selvsagt skal det pyntes med måte. Det gjøres best når kjolen brukes som utgangspunkt for tilbehøret. Og som med alle andre kjoler, vil den beste julebordkjolen fremheve din silhuett.


Se vårt utvalg av kjoler her.


Løft julebordantrekket med riktig tilbehør

Enkelte kjoler er superlette å style. Den klassiske fløyelskjolen er alltid en sikker vinner og gir et luksuriøst uttrykk. Da fløyelskjolen er så fin i seg selv, trenger den ikke mye styling. Et par høye hæler og en veske med lenker eller skulderrem er nok til å fullføre looken.


Les også: Slik behandler og vedlikeholder du skinnvesker


Den lille sorte bør være å finne i enhver kvinnes garderobe, og er et sofistikert valg til julebordet. Denne kan enkelt styles opp med en glitrende clutch og en strømpebukse med mønster. Er kjolen mønstret skal tilbehøret gjerne fremheve fargen i detaljene. Snik inn varme og matchende toner i leppestiften, vesken og skoene. Høye hæler i velour er et utmerket valg, og fremhever lengden på de synlige leggene dine.


Se vårt utvalg av tilbehør til her.


Tilbehør som toner ned den glamorøse kjolen

Er du ute etter en kjole som gjør deg festklar på null komma niks, er paljettkjolen et utmerket valg. Da kjolen er såpass iøynefallende er det pent å holde tilbehøret mer nedtonet. Hold deg unna store og glitrende smykker – de vil bare konkurrere med kjolen. Det samme gjelder blondekjolen! Supplér heller med en clutch som passer til. Velg deg et par enkle hæler med spiss tå i skinn. Fullfør gjerne antrekket med et par enkle øredobber.


Vil du fremheve en lang silhuett, velger du maxikjolen. Dette festklare alternativet gir nesten like mye glamour som den korte paljettkjolen, men er mer voluminøs. Med et par lange og stilrene øredobber, er du pyntet fra topp til tå. Det finnes både ensfargede og mønstrede varianter. Se til at tilbehøret komplementerer kjolen. Både lave støvletter og pumps er trygge valg med maxikjolen.


Se vårt utvalg av pensko her.


Husk en varm kåpe til julebordet

Når vinterkulden biter som verst, er det viktig å kunne pakke seg inn i varmt yttertøy. Ullkåpen setter prikken over i-en på julebordantrekket. Sleng den over kjolen og hold deg varm gjennom kvelden. Med dette plagget vil du stille forberedt til julebordet og julens mange fester. Til den knelange midikjolen, passer en kåpe med samme lengde. Vil du bevare den lange silhuetten med maxikjolen, passer de rette og lange modellene best. Med en innsvinget kåpe vil du kunne opprettholde uttrykket i kjolen med smalere midje.


Se vårt utvalg av kåper her.


BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH