Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Undertøy til han

Klær kan ha mye å si for om man føler seg komfortabel eller ei, og det starter alltid med det innerste plagget. Det perfekte undertøyet skal ha den riktige passformen, behagelig tekstil og man skal føle seg vel uansett kroppsfasong. Dette gjelder både for boxershorts, sokker og overdeler.

Når vi velger hvilket undertøy vi vil ta inn til butikkene våre er vi opptatt av komfort og kvalitet fremfor noe annet. For noen er en boxer bare noe man har under buksene, men for de som er opptatt av kvalitet er det mye mer enn som så. Det er tross alt undertøyet som er nærmest huden din, og hva er vel mer plagsomt enn plagg som klemmer, klør eller gnager på steder som ikke kan fikses på i det offentlige? Det ligger mye tanke bak hvilke merker vi skal føre i butikkene våre, og det er ingen unntak i undertøysavdelingen.


Boxer

Hos Ferner Jacobsen har vi valgt ut de undertøysmerkene vi mener har de beste boxerne på markedet. Muchachomalo har blitt kjent for undertøy av meget god kvalitet og unike mønstre i bomull. Hos Ferner Jacobsen har vi et bredt utvalg av Muchachomalo sine boxere i to-pakninger som disse i grønt og blått.  Er du av typen som heller mer mot den litt løsere passformen er de luksuriøse boxerne fra Dere Rose det rette valget for deg. Boxershortsene fra Saxx er laget av 95 prosent viskose og 5 prosent spandex, og har en helt spesiell «BallPark Pouch»-teknologi som gir en unik komfort og passform. Hos Ferner Jacobsen finner du boxere fra Saxx i klassiske farger, samt noen med mer lekne mønstre. Boxershortsene fra Aksel Lund Svindal sitt merke Greater Than A får du i flere farger og fasonger, blant annet denne ullboxeren som holder dine edle deler varme gjennom hele vinteren.


Sokker

Vi fører sokker fra følgende merker: Polo Ralph Lauren, Pantharella, Calvin Klein, Towler, Eton Sokker, Greater Than A, Holzweiler og Calvin Klein. Våre bestselgere er disse hvite ankelsokkene fra Polo Ralph Lauren og bomullssokkene fra Calvin Klein. Begge blir solgt i pakninger på tre. Greater Than A sine sokker i økologisk merinoull er laget for å gi økt sirkulasjon, varme og kortere tørketid. De passer like godt til fritid som trening. Sokkene fra det engelske merket Pantharella består av 100 prosent bomull og passer perfekt til finere anledninger der dressen eller smokingen skal tas i bruk. Sokkene fås i klassiske og anvendelige farger som sort, mørkeblått og grått.Les også: Zimmerli: En intim dialog mellom hud og materialeTights og trøyer

Foretrekker du noe under dresskjorten som ikke synes? Singleter fra Calvin Klein er av topp kvalitet og perfekte for nettopp dette formålet. Singletene kommer i pakning på to. Deres rundhalsede T-skjorter er også et veldig populært basisplagg blant våre kunder.


Skal du holde deg ordentlig varm til vintersesongen trenger du ull innerst. Ullkolleksjonen fra Zimmerli er perfekt for den norske, kalde vinteren, enten du skal være i aktivitet eller ikke. Det er ikke uten grunn at det sveitsiske merket kaller seg for «the world's finest underwear».


Ikke nøy deg med nest best når det handler om undertøy. Vi vil alltid oppfordre til å legge inn det lille ekstra i undertøyet for å få det mest slitesterke og komfortable materialet til kroppen din. Sjekk ut nettbutikken vår for hele utvalget eller besøk en av våre butikker i Oslo, Fredrikstad eller på Fornebu.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH