Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Zimmerli: En intim dialog mellom hud og materiale

Er du lei av kløende og kjedelig ulltøy? Den sveitsiske ulltøyprodusenten insisterer på å lage verdens fineste undertøy til herre.

Ull er ikke lenger et traust stoff kun forbeholdt tykke Marius-gensere strikket av bestemor. Materialet har for lengst blitt trendy verden over, og godt er det – ull er nemlig helt ideelt her til lands. Med vekslende temperaturer gjelder det å finne klesplagg som lar seg forene med klimaet – og det helst uten å se ut som du konstant skal legge ut på skitur eller bli bestevenn med Lars Monsen.


Ull og silke i skjønn forening

Har du alltid hørt at du må se etter klær av 100 prosent ull – og at ingenting under er godt nok? Du holder heldigvis mer enn nok på varmen selv om ikke tøyet utelukkende består av ull. Klær som består av både ull og silke, oppleves svalere og mer behagelige mot huden.


I tillegg er det ikke til å komme unna at silken gir tekstilet en enda mer luksuriøs følelse. Det er med andre ord fint mulig å se bra ut, kun iført en overdel i ull- og silkeblanding! Dette er et ideelt valg på sensommeren eller mildere vinterdager.


Varmt og komfortabelt

Historien til Zimmerli strekker seg tilbake til 1859, da Ida Pauline Bäurlin gifter seg med sin Johann Jakob Zimmerli. Ekteskapet legger grunnlaget for en suksessrik familiebedrift som til den dag i dag lever i beste velgående. Mye takket være en uovertruffen teft for godt håndverk, kompromissløse produksjons- og etterbehandlingsprosesser og materialer av høyeste kvalitet.


Ullundertøyet er laget av 70 prosent ull og 30 prosent silke, to dyrebare materialer i skjønn forening. Silkefiber og merinoull skaper et luftig og elastisk stoff med en litt uregelmessig struktur, som gir en estetisk og luksuriøs følelse av velvære. Det er til denne dag ingenting flashy over Zimmerli. Tvert imot er tøyet svært sofistikert og diskré – som skapt for den stilsikre og kvalitetsbevisste mannen.


Hovedkontoret og all produksjon finner fremdeles sted i Sveits, og Zimmerli benytter seg kun av de beste råmaterialene som finnes.Les også: Hvordan holde seg varm på vinterferie? 3 grunner til å investere i skikkelig ulltøy

For mange kan det være fristende å gå for det første, beste og billigste ullundertøyet. Stopp likevel opp og tenk over hvor stor nytteverdi ulltøy faktisk har. Har du bukse, trøye og genser av høy kvalitet, skal du se at du har et nytt favorittantrekk!


1. Ullundertøy har et hav av bruksmuligheter: Bruk det som en søndagsuniform, ta det med på hytta, bruk det under skidressen eller ha det på deg på kalde vinterdager under resten av antrekket.


2. Billigere utgaver av ullundertøy kan være fremstilt på en måte som gjør at materialet klør og stikker i huden. Dårlig produsert ulltøy vil også raskere gå i stykker, slik at du må ut med pengepungen i hytt og pine for å sikre deg ullundertøy uten huller eller raknede sømmer.


3. Du sikrer deg et slitesterkt tøy ved å kjøpe ullklær av høy kvalitet. Det er både etisk bærekraftig, miljøvennlig og godt for lommeboka.


Zimmerli hos Ferner Jacobsen

Se gjerne gjennom våre Zimmerli-produkter i nettbutikken vår, eller besøk oss i en av våre butikker i Oslo, Fredrikstad eller på Fornebu. Velkommen til en hyggelig handel!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH