Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

En stilfull reise

Før take-off til flyplassen frister det kanskje mest å slenge på seg joggeklærne, men heldigvis kan stil og komfort gå hånd i hånd. Her er våre beste tips.

Hvis du ser tilbake på tilbakelagte ferier, husker du antagelig ikke hvilke antrekk du reiste avgårde i. Likevel vil du nok ha en fornemmelse av følelsen du hadde i kroppen på vei til flyplassen. En vellykket reise kan faktisk starte med noe så enkelt som hva du går kledd i.


Enkelt og greit

Basert på bilder av kjendiser som ankommer eller reiser fra flyplasser, blir én ting klart: det enkle er ofte det beste. Det er lett å se elegant ut med noen klassiske basisplagg. Som regel går det i en myk og løs T-skjorte, en nøytral og varm jakke, tettsittende bukser med elastisk midje, samt komfortable og lave sko i nedtonede og naturlige farger.


Ønsker du å sette et personlig preg på antrekket kan du gjøre som kjendiser flest: benytte deg av statement-tilbehør. Husk at for et stilrent uttrykk bør du unngå for mye dill. Kanskje holder det med et stort smykke eller noen kule og særegne armbånd.


Athleisure

Joggebukser eller yogabukser er definitivt også lov på reisen. Du skal jo uten tvil kunne kle deg akkurat slik du selv ønsker, men dersom du vil sprite opp den avslappede stilen finnes det noen triks. Athleisure er en trend hvor klær som er designet for trening og andre aktiviteter blir brukt i ikke-sportslige sammenhenger. Typiske plagg er yogabukser, tights, joggebukser som ser ut som treningstøy, men som karakteriseres som moteriktige. Det tradisjonelle treningstøyet har definitivt tatt steget ut av den svette gymmen og fått et innpass i hverdagsgarderoben.


For å unngå å se ut som du skal rett på trening, bør du sette sammen antrekk som ikke kun består av treningstøy. Yogabukser og skinnjakke er stuerene motsetninger som utgjør en perfekt look for deg som vil reise komfortabelt og stilfullt.Les også: Weekend getaway? Slik pakker du smartFra topp til tå

For å ikke starte turen på feil fot, er det viktig at du har testet skotøyet godt. Uansett hvor lekre skoene ser ut, spiller det ingen rolle dersom du må bære de i hånda og vase barbeint rundt i en fremmed by fordi gnagsårene omtrent har blitt for vonde. Reis gjerne i dine mest komfortable og presentable sko. Velg bort de sure joggeskoene som nesten faller fra hverandre. Legg også fra deg det stiligste paret du eier som du aldri går med fordi de egentlig er dine «sitte-stille-sko». En mellomting er perfekt.


Det er ikke bare klær som gjør at du ser og føler deg vel. Etter en lengre reise vil hud og hår ofte ha litt behov for kjærlighet også. Pakk gjerne med deg tørrsjampo, ansiktsservietter og fuktighetskrem i en liten sekk eller veske du lett kan finne frem. Et uthvilt og friskt ansikt vil løfte ethvert antrekk.


Unngå å se ut som en turist

Ikke bare føler du deg bedre dersom du klarer å se ut som du hører til, du kan også slippe unna plagsomme hauker som lever av turister som betaler trippel pris for taxi eller turistattraksjoner. Turister er også mer utsatt for visse typer kriminalitet. Ser du ut som en turist vil du i manges øyne se sårbar ut. Et lett mål med mye verdisaker tilgjengelig. Ved å kle deg opp i samfunnets motebilde kan du unngå grådige øyne og søkende fingre på jakt etter kontanter, kort og kamera.


Sjekk ut motebildet dit du skal på forhånd. Gjør litt research og let i garderoben etter noe som passer stilen. Se på farger, snitt, stoff og stil. Du trenger ikke kopiere et lands motebilde for å unngå å se ut som en turist, men det hjelper å vite hva som er inn, og hva som definitivt er ut. Visse områder har også, grunnet kultur eller religion, visse klesrestriksjoner. Sørg for å pakke med deg plagg som er akseptable for landet eller regionen. Flyplasser er stort sett unntatt landets normer og regler, dersom du vil kle deg etter egen smak og eget behov på reisen.


Ferner Jacobsen ønsker en uforglemmelig og god tur!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH