Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Bryllupsgjest? Slik velger du riktige sko til bryllup

Å velge riktig sko til et bryllup avhenger av flere faktorer, inkludert årstid, lokasjon og selvsagt dresskoden i bryllupet. Her får du noen gode tips til hvordan du som gjest velger de riktige skoene til et bryllup.

Velg passende sko til antrekket

Skoene dine bør komplimentere antrekket ditt. Hvis kjolen er lang, kan det være lurt å velge sko med høye hæler for å forlenge bena og oppnå en elegant silhuett. Hvis du derimot skal ha på deg en kortere kjole eller dress, kan du velge sko med lavere hæl eller et par fine sandaler. Det er viktig at skoene ikke tar for mye fokus fra antrekket, men at det blir en fin balanse slik at du oppnår et elegant uttrykk.


Les også: Invitert i bryllup? Dette betyr kleskodene


Sko i riktig farge

Velg sko som passer til fargen på antrekket ditt og som ikke stjeler oppmerksomheten fra bruden og brudgommen. Hvis du er usikker, er sko i nøytrale toner som svart, brunt og beige alltid trygge valg. Ønsker du å løfte antrekket, er det fint å velge sko i en farge som står i kontrast til antrekket ditt, men bare husk å unngå sko med mye glitter- og paljettdetaljer.


Tenk på været og årstiden

Hvis bryllupet skal holdes utendørs, kan det være lurt å gå for sko som er impregnert eller tåler å bli våte hvis det er fare for regn. Er det meldt varmt vær, er det fint med et par åpne og luftige høyhælte sandaler som puster og ikke gjør deg klam og for varm på føttene.


Les også: Hemmeligheten bak vellykket nettshopping


Gå for behagelige sko i bryllup

Du vil tilbringe mye tid stående og gående i løpet av et bryllup, så det er derfor viktig å velge sko som er komfortable og som er av god kvalitet. Unngå å velge sko som er for høye eller for stramme, og prøv å velge et par som gir god støtte til føttene. Hvis bryllupet skal holdes på en gressplen eller et ujevnt underlag, kan det være lurt å unngå stiletthæler, men heller velge lave sko eller med en bredere hæl som gir mer stabilitet. For å forbedre komforten i skoene er det anbefalt å gå med skoene hjemme en periode før bryllupet, da dette gjør de mindre stive og mer tilpasset dine føtter.


Se vårt utvalg av sko med høye hæler her.


BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH