Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Herresko: 5 par sko enhver mann bør ha i garderoben

Riktig skotøy er viktig i alle anledninger og kan løfte et antrekk flere hakk. Å velge de rette skoene kan være vanskelig, og det er derfor lurt å alltid ha noen sikre valg i skoskapet. Her gir vi deg en liste over fem par herresko du bør ha i garderoben.

1. Sneakers

Sneakers er allsidige sko som passer til en rekke stiler og antrekk. De kan brukes med alt fra jeans og T-skjorte til dress. Enten du skal en tur på kafé, på restaurant eller bare gå en søndagstur, så er sneakers alltid gode følgesvenner. Et utmerket valg for deg som ønsker å kombinere stil med komfort og funksjonalitet.

Les også: Med disse geniale tipsene får du sneakers hvite igjen


2. Dressko

Dressko er et nødvendig tilbehør for enhver formell anledning. De gir et profesjonelt og sofistikert utseende til ethvert antrekk, spesielt når de kombineres med en dress eller dressbukse. Skal du kle deg mer avslappet, kan du gjerne kombinere dressko med en mørk jeans og en enkel hvit T-skjorte. Et par klassiske dressko i høy kvalitet tilføyer det lille ekstra til antrekket, og er en god investering for garderoben din.

Les også: Dette er de vanligste dresskotypene 


3. Loafers

Et par pene loafers gir et stilfullt og sofistikert førsteinntrykk. Ikke bare gjør loafers seg bra til dressen, men de kan dessuten løfte et uformelt antrekk flere hakk! Loafers er vanligvis laget av myke materialer som skinn eller semsket skinn, og har et enkelt «slip-on»-design som gjør at de er lette å ta av og på. De er også ofte utstyrt med en myk og polstret innersåle som gir ekstra komfort. Loafers et utmerket valg for deg som ønsker å se stilig og profesjonell ut, uten at det skal gå på bekostning av komfort.

4. Boots

Boots passer like fint til enkle jeans som elegante chinos. Boots kjennetegnes av en tykk såle, lav hæl og skinnmateriale. De er designet for å gi god støtte til foten og har en behagelig passform som gjør det enkelt å gå lange distanser uten ubehag. Boots passer perfekt til et skiftende vær og kan brukes i de fleste uformelle anledninger. Dersom du foretrekker en klassisk og tidløs hverdagslook, er et par boots et sikkert valg.


Les også: Unike kvalitetssko fra R.M. Williams 

5. Tøfler

En morgen med kaffe i hånden, ikledd slåbrok og et par gode tøfler, gir følelsen av komfort og hygge. Tøfler av høy kvalitet har en god såle, er enkle å tre inn i, og holder føttene dine varme. Visste du at tøfler kan forbedre sirkulasjonen i føttene? Tøfler gir føttene en pause fra harde såler og støvler, og tilbyr dem en myk og varm overflate å hvile på. Tøfler er en enkel, men nyttig investering for enhver mann som vet å sette pris på komfort!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH