Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Hestra: Som hånd i hanske med den nordiske livsstilen

Enten du cruiser nedover en svart slalåmløype, du er på rusletur i skogen eller bare på vei til butikken, er hansker fra Hestra det beste og råeste du kan kle de kalde hendene dine med.

Familiebedriften lar seg ikke blende av å være ettertraktet over hele verden, eller at toneangivende internasjonale nettmagasiner som HighSnobiety, Vogue og GQ Magazine med jevne mellomrom nevner Hestra i sine artikler; et kvalitetsstempel i seg selv.


Fremdeles ligger hovedkvarteret trygt plassert der det en gang startet i 1936, i det svenske tettstedet Hestra, en drøy time sørøst for Gøteborg. Her er de ansatte hands-on fra A til Å: hanskene designes, utvikles og produseres i selskapets egne fabrikker. I tillegg kjøper de alt av lær, stoffer, ull og annet materiale selv, fordi bare det høyeste kvalitetsnivået er godt nok.


En finger med i håndverket

Forankret i hele fire generasjoner, har Hestra siden oppstarten lagt all sin omtanke i håndverket – bokstavelig talt. Etter å ha utviklet og produsert tusenvis av modeller, alle med spesifikke bruksområder i tankene, består sortimentet i dag av over 400 ulike stilarter.


Erfaringer og kunnskap gjennom alle disse årene har ført til at menneskene bak Hestra i dag har et uvurderlig øye for detaljer og en få forunt teft for godt håndverk. De har funnet den uovertrufne balansen mellom isolasjon, vanntetthet og fingerfølelse i hvert enkelt produkt.Les også: Hvordan holde seg varm på vinterferie? Hansker til alpint, fritid og barn

Stort sortiment til tross, hanskene er delt opp i tre hovedkategorier. Innenfor disse finnes et stort utvalg av serier, hvor seriene Jacob og Steve er blant de mest ettertraktede.


Alpinhanskene holder den våte snøen og den bitende kulden ute og sørger for at du beholder varme, tørre hender. De er spekket av funksjonaliteter som gir deg det beste grepet og fingerfestet når du cruiser på tvers av alpinløypene, og holder deg varm i det som for mange er det mest kritiske punktet: stolheisen.


Fritidshanskene er all-rounderne som slår to fluer i én smekk. De kan brukes til det meste, og passer like godt i bakken, som de gjør på vei til og fra jobb i vinterhalvåret. Stikkord for hanskene i denne kategorien er at de er kompakte, smidige og svært anvendelige. En super «alt i ett»-hanske som fungerer på tvers av alle mulige livsstiler!


Juniorhanskene er utviklet fordi også de små fortjener komfortable og varme hender – selv når de er for opptatte til å merke kulden. Med disse hanskene kan barna leke i timevis, uten at foreldrene trenger å være bekymret for neglesprett eller forkjølelse.


Hyllet av en union verden

Selv om merket er populært over hele verden, er det fremdeles en sann familiebedrift. Med omlag 45 ansatte, inkludert kontorer i USA og Tyskland, produserer og selger Hestra over 2 millioner hansker i året – som når ut til 30 ulike land verden over.


Utforsk vårt utvalg av hansker fra Hestra her.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH