Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Sleepers – flipflops laget av planter

Var det mulig å lage bærekraftige flipflops? Dette lurte de tre vennene Tor Marius, Frode og Nina på. Svaret er ja og løsningen er Sleepers.

I 2001 reiste kompisene Tor Marius og Frode på surfetur til Sri Lanka. Med en forkjærlighet for havet og naturen, ble de glade da de fant flipflops i naturgummi. Kompisene kjøpte flere par med hjem og delte ut til venner og familie. De lurte på hvorfor det ikke fantes noe slikt i Norge. 16 år senere møtte de igjen – nå med Nina, kona til Frode, med på laget. Trekløveren bestemte seg for å ta saken i egne hender og startet merket Sleepers.


Flipflops som ikke «flopper»

Gründerne bak Sleepers er sitt ansvar bevisst. Som en del av moteindustrien vil de være med på å skape en grønn endring. Gjengen brukte derfor flere år på å undersøke hvordan de best mulig kunne lage en flipflop med det mest bærekraftige materialet på markedet. De landet på å bruke naturgummi. Materialet er tappet fra FCS-sertifiserte plantasjer på en måte som ikke skader trærne.


Vanlige flipflops er laget av gummi som er et biprodukt fra oljeproduksjon. Og siden det er verdens mest solgte fottøy, var det viktig å skape noe som utfordret det tradisjonelle materialet.


Les også: Hvordan ta vare på badetøyet ditt?


Sleepers med moderne og klassisk design

Det er ikke bare materialet og produksjonen som må være bærekraftig – produktet må også brukes, gjerne lenge. Derfor var kvaliteten på skoen og selve designet viktig. Nina ønsket å skape en flipflop som var like aktuell på stranden som i byen, og som man kunne kombinere med alt i klesskapet.


Sleepers har et klassisk design, med noen variasjoner som tykkelsen på sålen og bredden på stroppene. De enkle skoene kommer i klassiske og naturlige farger. Selve skoen har et gjenkjennbart formet mønster. Dette er definitivt en sko som lar deg slippe å velge mellom bærekraft og design.


Flipflops til både dame og herre

Det er ikke til å komme unna at flipflops er et av sommerens mest brukte fottøy. Flipflops gjorde for alvor sin retur inn i motebildet i 2019 og er fortsatt like trendy. Mix og match farger og ulike stiler og kombiner med alt fra bikinien til jeans. Det ikoniske fottøyet er altså kommet for å bli, så finn din favoritt hos Ferner Jacobsen i dag.


Se hele vårt utvalg av Sleepers her.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH