Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Unike kvalitetssko fra R.M. Williams

Kvalitet går aldri av moten, og det gjør heller ikke sko fra R.M. Williams. Over 80 år har gått siden skomerket startet opp produksjonen, og populariteten bare fortsetter å vokse. Det slitesterke skotøyet kan ikke beskrives som annet enn ekte håndverk enhver moteløve bør eie.

Et eneste stykke skinn

I dag selges sko fra R.M. Williams i mer enn 15 land. Det hadde nok ikke Reginald Murray Williams sett for seg i den spede begynnelse. Han var fra Australia og begynte å lage sko for å brødfø familien sin. Det viste seg at han hadde et særegent talent for skinnarbeid og det tok ikke lang tid før flere fikk øynene opp for australieren.


I dag har de et godt rykte, og ord som håndverk, detaljorientert og kvalitet blir sjenerøst brukt om skoprodusenten. De fleste skoene fra R.M Williams er laget av ett stykke skinn. Dette krever både god teknikk og skinn av høy kvalitet. Resultatet er sko som tilpasser seg brukeren og som ikke kan beskrives som annet enn behagelig.Les også: Slik velger du riktige dresskoSlik styler du boots fra R.M. Williams

Skoene fra R.M. Williams kan virkelig sies å være allsidige. Fottøyet tar seg like godt ut til fest som på jobb og fritid. Det er kanskje rart å skulle gi tips til å style boots fra dette skomerket, da du virkelig ikke kan gjøre noe galt. Kall det gjerne inspirasjon, og ikke vær redd for å leke deg på egenhånd – kvinner som menn.


Herre


Fritid

Smaken er som baken, men mange vil nok stille seg bak at boots fra R. M. Williams virkelig kommer til sin rett med et par blå jeans som er brettet opp i bunnen og en casual skjorte. Det er tross alt et merke som kommer fra Australia.


Jobb

Med mindre du har kleskode på jobb som tilsier noe annet kan du ikke trå feil med et par sorte bukser. Med sorte boots ser antrekket ekstra pyntet ut, og dette kan kombineres med det meste. Hvorfor ikke prøve deg frem med en genser over skjorten på kalde dager?


Fest

Skal du i på fest og er på jakt etter litt oppmerksomhet? Sleng på en skjorte med print fra Stenströms, bukser og et par brune sko. Avslappet, kul, behagelig og imøtekommende – rett og slett.


Dame


Fritid

Det enkle er ofte det beste. Hva med å style et par kule, sølvfargede boots med et denimskjørt og en hvit T-skjorte? Hvis det er kjølig kan du alltids toppe stilen med denim fra topp til tå.


Jobb

Omfavn herrestilen på kontoret og topp det hele med et par kule støvletter fra Australia. Med et par dressbukser som sitter bra og en skjorte fra Polo Ralph Lauren er du klar til å erobre verden.


Fest

Det skal ikke mye til før du er klar for fest. Uavhengig av hva slags fest du skal på vil du aldri gjøre feil med «den lille sorte». Kombinert med en stilfull blazer, hatt og sko fra R. M. Williams vil du ta pusten fra de fleste.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH