Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Varsity: Av caps-entusiaster, for caps-entusiaster

Det var frustrasjonen rundt det å aldri finne den perfekte capsen som fikk brødrene Alexander og Sebastian Salvesen Adams til å starte opp Varsity i 2013. I verkstedet over flaggskipbutikken i Oslo ser hodeplagg for lidenskapelige caps-entusiaster dagens lys.

Har du noen gang lett etter den perfekte capsen, men aldri helt funnet det du ser etter? Det var nettopp dette som fikk brødrene Alexander og Sebastian Salvesen Adams til å begynne å designe luksuscapser i 2013. Siden den gang har Varsity klatret stødig opp trendstigen og funnet seg til rette i et motebilde der sportsklær til hverdags står sentralt.


Endelig kan caps-entusiaster verden over gi opp letingen etter det perfekte hodeplagg – hos Varsity finner man capser som passer alle, uansett kles- og livsstil.


Fra lidenskap til virkelighet

Alexander og Sebastian har alltid hatt en lidenskap for den klassiske baseball-capsen, og det er ikke vanskelig å se for seg at de har vært borti det meste hva gjelder design og materialer. Likevel klarte de aldri å finne det perfekte eksemplaret med den kvaliteten og passformen de drømte om – uansett hvor mye de lette. De norske brødrene så ikke noe annen mulighet enn å ta saken i egne hender, og et mål om å skape den perfekte capsen ble herved et faktum.


Med Alexanders bakgrunn i økonomi og næringsliv, samt Sebastians erfaring med produktdesign og entreprenørskap i bagasjen, tok de sats og begynte å designe luksuscapser under merket Varsity. Etter seks intense måneder med planlegging åpnet brødrene dørene til sin første Varsity-butikk i Oslo, med venner og familie som de første kundene. Herfra har de satt seg ut for å bygge merkevaren og firmaet stein for stein. Sommeren 2017 åpnet de butikk nummer to i hjertet av den franske rivieraen i Saint-Tropez, og i dag brukes capsene av lidenskapelige caps-entusiaster verden over.


Capser laget av perfeksjonister

Da målet om den perfekte capsen ble satt, var det et ønske om å lage en caps som ikke var tilknyttet et sportslag, samt som kunne passe inn i hverdagsgarderoben, som sto sterkest. Treningstights, joggesko og sports-BH har blitt en del av det daglige antrekket etter inntoget til Athleisure-trenden, og capsen er kronen på verket. Alexander og Sebastian traff et behov i markedet, og i stedet for å måtte finne opp hjulet på nytt har de videreutviklet det – og det med stor suksess.


Siden starten har brødrene prioritert å fokusere på capsenes passform, stoff og følelse for å lage hodeplagget de har lett etter hele livet, men aldri funnet. Spoler man frem til i dag, har gutta opparbeidet seg et bredt spekter av capser som alle kan skryte på seg å være hodeplagg perfeksjonert ned til hver minste detalj. Det arbeides kontinuerlig med utvikling av nye capsdesign og brødrene eksperimenterer stadig med materialer, tekstiler og designdetaljer fra alle verdens hjørner for å levere langt over forventningene til både nye og trofaste kunder.


«Life begins when you put your hat on»

I dag er capsen å se de fleste garderober verden over, og det er et av de få plaggene man kan bruke til så å si alt. Noen finner kun frem capsen når solen står høyt på himmelen, for visse er capsen deres beste venn på dager man kategoriserer som «bad hair day», mens andre bruker hodeplagget til alle livets begivenheter.


Det er viktig å kjenne til alle de ulike bruksmønstrene til forbrukerne, og dette tar Alexander og Sebastian på største alvor. De vet for eksempel at alle har sin egen måte å ta capsen på hodet, og at de største forskjellene ligger mellom kvinner og menn. Det gjør at de kan tilpasse de ulike caps-modellene til kundene som velger å kjøpe fra Varsity, og på den måten leve opp til målet om å være den perfekte capsen. For som brødrene selv sier; «life begins when you put your hat on».


Velg og vrak i luksuscapser fra Varsity hos Ferner Jacobsen

Alle Varsity-capser er designet og testet i verkstedet rett ovenfor flaggskipbutikken i Oslo. Her jobber Alexander og Sebastian tett med kundene for å kontinuerlig forbedre produkttilbudet, slik at det har noe for alle caps-entusiaster der ute.


Hos Ferner Jacobsen finner du et stort utvalg capser fra Varsity til både kvinner og menn – til livets mange eventyr. Kanskje du finner deg en varm og behagelig caps i kasjmir eller merinoull til de kaldeste månedene, oilskin for dager med vått vær eller en caps i deilig lin når sommeren står for dør? Her er det bare å velge og vrake i luksuscapser fra to brødre som har perfeksjonert teknikken bak det perfekte hodeplagget.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH