Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

10 perfekte morsdagsgaver

Morsdag er rett rundt hjørnet, og det er på tide å begynne å tenke på hva du kan overraske mor med.

På morsdagen er det en tradisjon å gjøre stas på sin kjære mor, kone eller bestemor – enten i form av en gave eller litt ekstra oppmerksomhet. Morsdagen faller på den andre søndagen i februar hvert år, som i år er søndag 11. februar.


Hvorfor feirer vi morsdagen?

Tanken om å feire mødre har røtter tilbake til antikken, da romerne feiret gudinnen Juno, som representerte kvinner og ekteskap. Morsdag, slik vi kjenner den i dag, tok imidlertid form i USA på begynnelsen av 1900-tallet. Amerikaneren Anna Jarvis regnes som en sentral person i etableringen av den moderne morsdagen. Etter å ha mistet sin egen mor, uttalte Jarvis en sterk visjon om å opprette en dag der mødre kunne hedres. Hun begynte å kjempe for anerkjennelse av morsdag som en offisiell høytidsdag, og i 1914 ble morsdag anerkjent i USA. Feiringen spredte seg gradvis til andre land, og bare 5 år senere ble den for første gang markert i Norge.


10 tips til morsdagsgaver

Det er ikke alltid lett å vite hva en skal kjøpe i morsdagsgave, selv ikke til din nære og kjære. For å hjelpe deg på veien har vi samlet 10 gaver som passer perfekt å gi bort på morsdagen.


Silke er synonymt med luksus, og et eksklusivt silkeskjerf er en klassisk og flott gave. Velg gjerne en nøytral farge som vil gå til det meste i garderoben hennes.

En kvinne får aldri nok av gode kremer! Denne inneholder kun naturlige stoffer, og kan brukes både på lepper, hender, ansikt og kropp.

Gi mor en stilig oppgradering med en elegant og praktisk håndveske laget av kvalitetsskinn.

Hvorfor ikke unne mor en eksklusiv flaske parfyme? Denne parfymen fra RAAW Alchemy er laget med naturlige edeloljer og organisk alkohol.

Overrask mor med en kvalitetsmorgenkåpe hun kan bruke året rundt! Denne klassiske morgenkåpen passer like godt til en rolig morgenkaffe som til et avslappende kveldsbad.

Unn moren din litt luksus i hverdagen med ulltøfler som holder føttene hennes varme og komfortable.

Et klassisk skinnbelte kombinerer stil, funksjonalitet og tidløs eleganse. Dette stilrene beltet er laget av 100 prosent skinn, og vil holde seg fint år etter år.

En fin og varm ullgenser er en tidløs og omsorgsfull gave. Denne ikoniske og bestselgende genseren fra Hést har en avslappet og oversized passform.

Disse stilrene skinnhanskene vil ikke bare holde hendene hennes varme, men også tilføre ethvert antrekk et snev av eleganse.

Er du fortsatt usikker, og vil la henne plukke ut gaven selv? Et gavekort slår aldri feil!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH