Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

4 tips til fine vertinnegaver

Er du blitt invitert i selskap, er litt oppmerksomhet som takk for invitasjon og tilstelning helt vanlig kutyme. Men det trenger ikke være stort eller kostbart. Så hva skal man egentlig gi i vertinnegave? I denne veiledningen har vi samlet sammen fire gode tips!

Det koster å ha kalas. Verten eller vertinnen har stelt i stand selskapet eller middagen du er invitert til, og gjerne over flere timer. Som takk for mat, drikke og godt lag, er det helt på sin plass med en liten vertinnegave.


1. Den rent praktiske vertinnegaven

En liten gave er bedre enn ingen. Det er alltid et tegn på omtanke. Derfor kommer du langt med å gi vertinnen noe hun trenger.


Praktiske gaver er et par allsidige tennissokker i bomull eller ankelsokker med strikk. Disse vil kunne brukes i alle typer sko uten å skli av. Raggsokker er et fint alternativ, da disse praktisk talt er kosesokker. Et skjerf i deilig ull er en sikker vinner da du ikke trenger størrelsen hennes for at skjerfet skal passe. 


Vil du gjøre den praktiske gaven litt mer personlig, kan du helt enkelt legge litt ekstra omtanke i kortet og innpakningen.


Se vårt utvalg av sokker og annet tilbehør til dame.


2. Vertinnegaven til hun som har alt

Du har sikkert klødd deg i hodet mang en gang du har prøvd å finne en gave til hun som har alt. Siden hun er godt etablert, har du nok hørt vertinnen svare: «Jeg trenger ingenting – jeg har alt» på hva hun ønsker seg. Kanskje er hun bare beskjeden, så overrask vertinnen ved å gi noe likevel.


Gaver som kan brukes opp eller nytes er et utmerket valg. Slik unngår du at en mer kresen person vil føle byrden av å måtte bytte eller returnere gaven. Du unngår også at gaven vil føles som enda en ekstra ting i hjemmet hennes.


Tenk kroppsoljer, kroppsvask og parfymer. Eller hva med en smakfull flaske vin til måltidet dere skal dele?


3. På 17. mai er blomster et klassisk valg

Skal du bidra med maten rundt frokost- eller lunsjbordet på 17. mai, kan en maibukett som vertinnegave gjøre susen. Legg gjerne til et personlig kort med blomstene der du takker for feiringen på nasjonaldagen.


Ellers er et klassisk lite fat med frukt, oster og annet snadder (også kalt charcuterie) en appetittvekkende vertinnegave. Tenk gavesett med sjokolader eller tapas som tema. Her kan alle hive innpå, og du hjelper vertinnen med å varte opp gjestene.


4. Skal dere feire nyttårsaften? Bidra med bobler!

På nyttårsaften skal den store oppladningen frem til klokken slår tolv gå som smurt. Derfor er det aldri feil med en flaske champagne i vertinnegave. Eller hva med en vakker bukett med roser? Slik er du med på å fryde middagsbordet dere sitter ved.


Trenger du flere råd til hva du skal gi i vertinnegave? Stikk innom Ferner Jacobsen så hjelper vi deg på vei. Pakke inn gjør vi òg!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH