Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Farsdagsgavene som aldri slår feil

Noen gaver er høyst personlige og tilpasset en viss situasjon. Andre gaver er helt kurante, og fungerer alltid. Til farsdagen er det helt innafor å gå for siste variant! I denne veiledningen har vi samlet våre beste tips til farsdagsgaver.

Klassiske farsdagsgaver som varmer og pryder

Er det noe som kan stå i veien for en fullt utnyttet dag ute i høst- og vinterkulden, er det tøy og tilbehør som ikke varmer. Sikre at faren din har en oppdatert vintergarderobe! Vi har et bredt utvalg av høykvalitets tilbehør som også pryder.


Vi har blant annet tynne og tykke skjerf i flere farger og stiler. For eksempel kan du finne skjerf i ull- og kasjmirblanding fra Barbour med det klassiske Tartan-designet. Vi har også stilrene, ensfargede skjerf i 100 prosent ull fra Polo Ralph Lauren. Dette er varme godbiter han kan ha glede av år etter år.

Se hele vårt utvalg av skjerf til herre.


Ikke glem endene av kroppen – nemlig hender og føtter! Vi har stilrene og fôrede hansker som sitter godt på hånden. Våre hansker fra Gant og Hestra er et klassisk valg for høsten og vinteren, og har fôr med god isolasjon og ytterstoff av 100 prosent skinn.

Se hele vårt utvalg av hansker til herre.


Enkle og praktiske tips til farsdagsgaver

Det følgende tipset er trygt og mye brukt av en grunn, for det fungerer uansett. Sokker eller underbukser trenger ikke være et kjedelig valg av gave! Ankelsokker, tennissokker eller klassiske sokker – uansett hvilke sokker du vil gå for, kan vi garantere at faren din vil sette pris på noen slitesterke sokker. Vi har klassiske varianter fra Pantherella og Falke som passer til dressen; mønstrede sokker fra Polo Ralph Lauren til hverdagsbruk; og ankelsokker fra Panos Emporio som passer til joggeskoene – for din aktive far. Eller hva med et par varme ullsokker fra Eton by Syversen? Vi har også pakker med minimalistiske underbukser av høy kvalitet fra Calvin Klein, Panos Emporio og Polo Ralph Lauren.

Se hele vårt utvalg av sokker og undertøy til herre.


Gavetips til pappaen som har alt

Klør du deg i hodet fordi du slett ikke vet hva du skal gi pappaen din? Har han alt han trenger, og mer? Gi ham noe han kan bruke opp, da vel! Tenk såper, oljer og kremer. Om ikke faren din har dette fra før, gir du ham en grunn til å innføre litt egenpleie i hverdagen. Barberer han seg, anbefaler vi at du går for et sett med produkter som virker beroligende på huden. Flere av våre produkter fra RAAW Alchemy gjør nøyaktig dette, og kan unngå inflammasjon ved at de reduserer irritasjonen som kommer med barbering. Uansett har vi velværeprodukter som passer til alle hudtyper!

Se hele vårt utvalg av såper, oljer og kremer.


Klassiske, essensielle og praktiske gaver kan du altså aldri gå feil med.


Ønsker du flere ideer til farsdagsgaver? Vi har faktisk over 2000 produkter til herre! Ta en titt i herreavdelingen vår.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH