Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Slik oppbevarer du klærne dine i garderoben

Et organisert klesskap skaper et mer ryddig liv. Her er tipsene som gir deg oversikt og sparer deg for tid, slik at du kan gripe dagen i stil.

Heng opp det som kan henges opp

Utenom selvfølgeligheter som kjoler og jakker, er det flere plagg som hadde hatt godt av å henge, fremfor å ligge brettet. For å opprettholde klærnes opprinnelige form, og unngå at draperingen blir annerledes enn hva som var tiltenkt, er det lurt å la så mange plagg som mulig henge på kleshengere.


Bukser, gensere, skjorter, tynnere jakker, T-skjorter – ja, egentlig alle plagg du får plass til, fortjener å lagres vertikalt. Sørg for å ha riktig henger til riktig plagg! Bukser trives best på buksehengere, disse gjør også jobben enklere for deg når du skal bla deg gjennom klesskapet. Heng dresser og andre sett på dresshengere, mens resterende plagg, som overdeler, henges på jakkehengere.


Klesposer til ekstra verdifulle plagg

I løpet av livet rekker mange å få en rik samling av klær de setter ekstra stor pris på – enten det er en arvet trenchcoat, en dyr skinnjakke eller en bluse av sarte materialer. Med tanke på hvor mye tid man faktisk bruker på å bla gjennom garderoben, i tillegg til åpning og lukking av skap- eller skyvedører, sier det seg selv at plaggene over tid vil bære preg av denne hverdagsslitasjen. Plagg av særlig affeksjons- eller økonomisk verdi, kan med fordel pakkes inn i klesposer. På denne måten sikrer du deg samtidig mot møll og andre skadedyr.


Ikke brett sokkene dine

Et lite tips, kjerringråd, life hack – kall det hva du vil. Sokkenes elastisitet vil holde seg svært mye bedre dersom du, i stedet for å folde dem sammen, heller legger dem oppå hverandre, helt utstrakt. Denne detaljen er dessuten plassbesparende! Er du redd for enslige sokker kan de festes sammen med en liten hårnål.Les også: Hva kan du om kleshengerens historie? Sorter klesvasken med en gang

Dette kjedelige punktet går dessverre innunder kategorien garderobe. Sett gjerne av mer plass enn bare en gigantisk kurv til skittentøyet. En egen hylle nederst i klesskapet kan fungere fint. På denne måten har du til enhver tid full oversikt over hvor mye som skal vaskes per vask, og hvilke klær som ligger til vask.


Ha førstehjelpsskrinet lett tilgjengelig

Når uhellet er ute, enten i form av en loete bukse rett før du er på vei ut døra, en rennende eggeplomme på skjorteermet eller et rødvinsglass som treffer skjørtekanten. Da er Vanish og klesrullen dine beste krigførere – sørg for å oppbevare dem på et praktisk og lett tilgjengelig sted!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH