Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

10 fine sommerkjoler til sesongens festligheter

Endelig er den her: kjolesesongen! Temperaturen stiger og ute bugner det av blomster i alle farger. Det er på tide å børste støv av sommertøyet og gjøre seg klar for den varme, fine tiden! Gi garderoben din et løft med sesongens lekreste sommerkjoler.

Blomsterkjolen

Er det en ting som skriker sommer er det kjoler med blomsterprint. Hver vår fylles butikkene med deilige blomsterkjoler og det med god grunn. Statementplagget gjør hele antrekket alene og fungerer til alt fra jobb til fest. Kjoler med print er også supre å gå for i bryllup så slipper du å bryte noen av de mange dresskodene. Kombiner gjerne kjolen med en chunky strikkegenser utover kvelden.

Les også: Hemmeligheten bak vellykket nettshoppingDen lille hvite

Den lille hvite er sommerhalvårets svar på den lille sorte. I solsteiken er det svalt å kle seg i lyse farger da de reflekterer sollyset. Hvitt går til alt og kan med fordel kombineres med en veske i en knallfarge eller en statementjakke.

Maxikjolen

Maxikjolen er alltid en «go to». Du kan style maxikjolen opp og ned og den passer til alt fra jobb til fest. Sleng på et par høye hæler og sett opp håret hvis du skal på sommerfest, eller kombiner med en olajakke og sandaler til hverdags.

Les også: Dress to impress! Slik kler du deg på jobbintervjuDen ikoniske minikjolen

Om sommeren er det endelig mulig å gå med bare legger uten å fryse – det må utnyttes! Minikjolen har vært en del av trendbildet siden 60-tallet og ser ikke ut til å bli noe mindre populært med tiden. Style den med høyhælte sandaler eller med sneakers for en sporty look.

Den minimalistiske kjolen

Om blomsterprint og romantiske blonder ikke er din «kopp med te» er det bra det finnes minimalistiske sommerkjoler også. Gå for en stilsikker og tidløs kjole med minimalistiske snitt og detaljer. Den minimalistiske kjolen er en sikker vinner i ethvert klesskap. Fullfør looken med flate sandaler og trendy solbriller.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH