Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

15 plagg alle menn må ha i garderoben

Med det velkjente utsagnet «mote falmer, stil varer evig», skrev designer Yves Saint Laurent historie. Trendplagg kommer og går, men visse ting forblir aktuelle.

Moteplagg kommer som en farsott og synker som en stein – noe annet er uunngåelig. Derfor er det en fordel å ha en velutstyrt basisgarderobe.


Her er våre favoritter:


1. Hvit Oxford-skjorte

Det sier kanskje seg selv, men å ha en «button down»-skjorte i klesskapet til enhver tid, er en uskreven regel blant menn, da du alltid har noe å ha på deg i finere anledninger.


2. Blå jeans

Lei av dressbuksen? Med et par blå jeans kan du gli inn i folkemengden, eller skille deg ut, alt ettersom hva slags modell du velger. Jeansen går med god grunn aldri ut av motebildet.Les også: Eton skjorten: Diskré, skandinavisk eleganse 3. Tøff bomberjakke

Intet plagg kan så enkelt som denne jakken gi et tøft preg på ethvert middelmådig eller nøytralt antrekk. En bomberjakke er både praktisk og uunnværlig!


4. Anstendig klokke

Enhver mann med respekt for seg selv (og andres tid) bærer bestandig et praktfullt armbåndsur på håndleddet.


5. Allsidig bag

Enten du skal på jobben eller stranden, er det smart å ha en enkel, men fin bag tilgjengelig i klesskapet.


6. Respektable, hvite sneakers

Et absolutt must i garderoben, uten sidestykke, er et par hvite sneakers. De går til alt, så lenge du husker å holde dem rene og pene.


7. Strøken piqueskjorte

Ta på deg en piqueskjorte og du er klar for hva enn det skulle være!


8. Marineblå dress

Den går aldri av moten og kan brukes i de ytterst fleste anledninger. Spar tid ved å ha en marineblå dress lett tilgjengelig i klesskapet.


9. Kvalitetsfrakk

Gå høsten, vinteren og våren i møte uten å fryse. Med en ordentlig frakk av høy kvalitet vil du aldri ha en unnskyldning for ikke å se bra ut.


10. Løs og ledig hverdagsskjorte

Alle har vi våre dager hvor vi ikke vet hva vi skal ha på oss, og det er nettopp på disse dagene at hverdagsskjorten ligger på lur.


11. Elegante pensko

Når finstasen er på, trenger du også sko som står i stil med resten av antrekket. Lik som høye hæler for kvinnen, er mannen ingenting uten et par dressko!


12. Og ett par til

Det er ikke uten grunn at det finnes svært mange modeller å velge mellom når det kommer til herresko. Sikre deg et par til i en annen farge, og du har et ekstra par for de dagene du vil prøve noe nytt.


13. En bedre hvit t-skjorte

Dette er T-skjorten med stor T: Det selvfølgelige valget når du befinner deg utenfor kontoret, men likevel vil opptre ryddig og fresh.


14. Et pent belte

De gangene du føler at det er et eller annet som mangler er det ofte ikke mer som skal til enn et flott belte. Det gir antrekket et smart uttrykk og holder benklærne oppe i samme slengen.


15. Solbriller som passer til alt

Det er ikke bare beskyttelse mot de sterke solstrålene et par stilige solbriller bidrar til. Finner du et par som passer både klesstilen og ansiktsformen din, kan de sette prikken over i-en på antrekket.


BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH