Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

8 fine sommerjakker til herre

Selv om gradestokken viser rødt, er ikke en sommergarderobe helt komplett uten riktig yttertøy. Den lette sommerjakken fullfører antrekket  og sikrer at du er forberedt på ulike anledninger og værforandringer. Scroll nedover for å se noen av sesongens fineste jakkemodeller til herre.

Når sommervarmen herjer som verst, er det lett å bli revet med av lyse farger, lette klær og kortermede skjorter. Men som vi vet, er det norske sommerværet ofte ustabilt. De varme dagene kan bli avsluttet med kjølige kvelder, og det er her en sommerjakke kommer inn i bildet. Med en sommerjakke er du godt forberedt på sommerens temperaturendringer, og du kan holde varmen når solen går ned.


Foruten den praktiske årsaken til å investere i en sommerjakke, er den ofte den manglende brikken som fullfører antrekket. Enten du foretrekker en avslappet skjortejakke eller en sofistikert blazer, kan en jakke sette et stilfullt preg på sommerantrekket.


Les også: 15 plagg alle menn må ha i garderoben


Hva er en sommerjakke?

En sommerjakke er, som navnet tilsier, designet for å brukes gjennom årets varmeste måneder. Den er vanligvis laget av pustende materialer som bomull eller lin, og har ofte en ustrukturert silhuett. Eksempler inkluderer denimjakker, bomberjakker, overshirts, linblazere og lette vindjakker.


Sommerjakkens lette konstruksjon og pustende materialer gjør den svært allsidig. Ikke bare er den det perfekte overgangsplagget om våren, men den er også en god følgesvenn på lange flyreiser, sene sommermiddager, festivaler og i profesjonelle samlinger. Den kan dessuten styles opp eller ned avhengig av anledningens formalitet, noe som gjør den til et hendig plagg i garderoben din.


Velger du en sommerjakke av høy kvalitet, og samtidig tar godt vare på den, er den ikke kun et midlertidig plagg. Gå for en jakke fra et kvalitetsmerke som vet å kombinere design, funksjonalitet og gode materialer, så har du et ytterplagg som du vil ha glede av i mange somre fremover.

Her er 8 fine og lette sommerjakker:

Stilsikker beige jakke i 100 prosent lin.

Grønn skjortejakke med en avslappet passform.

Klassisk bomullsjakke i en delikat, kremhvit farge.

Mørkeblå cardigan i bomull og alcantara.

Lett, rutete skjortejakke i friske grønntoner.

Sporty og stilren jakke med designinspirasjon fra blazeren.

Lett skjortejakke i nylon- og bomullskvalitet.

Vindtett og vannavstøtende sommerjakke.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH