Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Derfor bør du ha rikelig med basisplagg

Basisplagg er bærebjelkene i garderoben din: Du kan alltid støtte deg på dem når du skal sette sammen antrekket ditt.

Dette er hvorfor du bør satse på å fylle klesskapet med tidløse kvalitetsplagg.


Basisplagg er anvendelige

Basisplaggets motstykke må vel være statementplagget. Som det fremgår av navnet, vekker plagget oppmerksomhet fordi det snakker for seg selv – og derfor gjerne også brukes isolert. Kanskje er plagget ladet med en beskjed, er visuelt prangende, eller det skriker tilstedeværelse på en annen måte.


Basisplagg er alt annet enn dette. I motsetning til statementplagget, vil du kunne slenge på deg et basisplagg dag inn, dag ut – uansett hvor du er. Med sine enkle snitt og nøytrale farger, er det lurt å investere i flere basisplagg. Å få til nye antrekk, til fest og hverdags, har aldri vært enklere.


Les også: 15 plagg alle kvinner bør ha i garderoben


Basisplagg går aldri av moten

Den hvite skjorten, de blå jeansene, gulløredobbene, den sorte blazeren: Listen er lang over plagg som aldri vil forsvinne ut av motebildet. Når du står ovenfor garderoben din halvt nølende, er basisplagg din redning.


Med en stor basisgarderobe har du omtrent alt du trenger. Du slipper i hvert fall å gå til innkjøp av det siste nye, hver eneste sesong. Eventuelt kan du med god samvittighet unne deg et par mer eksklusive trendplagg i året, som igjen utgjør den perfekte kombinasjon sammen med basisplaggene dine.


Les også: 5 grunner til å investere i kvalitetsklær


Det lønner seg med mange basisplagg i garderoben

Når vi nå har stadfestet hvor universelle og tidløse basisplagg er, sier det seg selv at det også er penger å spare på å gå til anskaffelse av en slik garderobe. Du har jo allerede alt du trenger! Dessuten vil du garantert alltid føle at du har noe nytt å ha på deg (tatt i betraktning garderobens anvendelighet), noe som sikrer deg mot å impulskjøpe litt her og litt der. Kombinert med kvalitetstøy som er holdt ved like, varer en komplett og anvendelig garderobe for livet.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH