Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Sommerens fineste antrekk til herre

Endelig er sommeren her og det er på tide å oppgradere sommergarderoben. Dette er endelig tiden for deilige farger og ekstra stilige antrekk. For å gi deg litt inspirasjon har vi plukket ut en rekke fine sommerantrekk til herre.

En klassisk look med piqueskjorte og seilersko

Sommerens mest klassiske antrekk får du med en piqueskjorte. Det ikoniske plagget ble designet tidlig på 1900-tallet og er like aktuell i dag. Kombiner den med shorts og en stråhatt for en skikkelig sommerlook.

Les også: Sesongens fresheste Polo T-skjorterSommerlig og avslappet antrekk

Sommeren bugner av farger, og det kan inspirere selv den med flest sorte T-skjorter i skapet. Er det en sesong man skal dra på med farger så er det sommeren! En fargerik skjorte eller T-skjorte gir både antrekket og humøret et løft. Kombiner med en underdel i en mer nøytral farge for balanse eller kjør på med et helt sett.

Fin i lin

På de aller varmeste sommerdagene er det viktig å velge klær som puster, er løse og ledige i passformen og har lyse farger som gir kjølende effekt. Det er ingenting som er så deilig som lin når det er ordentlig varmt. Både behagelig og skikkelig fint.

Les også: Sesongstart for sommerdressen?En sporty look

Selv om sommeren inneholder en del late dager er det lov å kle seg sporty. Sneakers, caps og hettegenser har for lengst blitt en del av hverdagsuniformen og sporty elementer er ikke lenger kun for trening.

Det perfekte antrekket til stranddagen

Det kanskje aller viktigste plagget om sommeren er badeshortsen. Husk at den ikke kun er brukbar i vannet. Kombiner med en kortermet skjorte eller pique og du har sommerens kuleste festivalantrekk.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH