Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Hemmeligheten bak vellykket nettshopping

Uansett om du har sort belte eller er en nybegynner når det kommer til å handle klær på nett; her er guiden til hvordan du renskriver bomkjøp-rullebladet ditt.

Å handle klær på nett blir stadig mer utbredt – og det med god grunn. Nettbutikkene blir hele tiden bedre og mer brukervennlige, men shoppingen kan også føre med seg et snev av tvil. Hvordan vet du at plagget vil passe?


Ta nøyaktige mål av kroppen din

Før alt annet er det viktig at du måler kroppen din nøye. Når du vet de eksakte målene dine – ikke bare at du er størrelse 38, medium eller W27 – er det lettere å gå til verks i nettbutikkene. Et annet argument som taler for dette, er at ulike klesmerker som regel opererer med forskjellige mål på samme størrelse. Du har sikkert lagt merke til at målene til de forskjellige merkene varierer, selv om størrelsen på etiketten er den samme. Selv om du er størrelse 38 i ett merke betyr ikke det at du nødvendigvis er samme størrelse i et plagg fra et annet motehus.


Selv om det er fullt mulig å ta mål av deg selv, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hvor på kroppen det skal måles. Dessuten: Hvor stramt skal målebåndet egentlig være? Ved å la profesjonelle ta mål av deg, for eksempel hos oss i Ferner Jacobsen, er du sikret å få svært nøyaktige mål. Alternativt kan du også få en venn til å hjelpe deg, så lenge dere sørger for å måle på riktig sted.


Se også tjenesten vår: Målsøm!


Sjekk modellens høyde og størrelse

Mange nettsider informerer om hvor høy modellen er, i tillegg til hvilken størrelse vedkommende har på seg på bildet. Det kan være smart å merke seg dette tallet, for så å finne ut av omtrentlig hvordan plagget vil sitte på din kropp.


Skriv ned merkene du har handlet fra tidligere

Ulike butikker og klesmerker opererer med forskjellige størrelser, snitt, mål, kvaliteter og materialer. Selv om det høres litt rart ut, kan det være fordelaktig å notere seg detaljer om de ulike merkene. Er plagget liten, stor eller normal i størrelsen? Hør også gjerne med venner og familie om deres erfaringer: Sto kvaliteten i stil med prisen, og passformen i stil med forventningene? Etter et par kjøp, har du en referanseramme du kan bruke til din fordel neste gang du eller noen du kjenner vurderer å klikke noe hjem.



Les også: 15 plagg alle menn må ha i garderoben



Gå opp én størrelse og ring skredderen

Er du etter disse tipsene fremdeles usikker på om plagget vil passe, lar de fleste plagg seg justere hos skredderen. Det er åpenbart lettere å legge opp en bukse eller sy inn en kjole, enn å gjøre et plagg lengre eller større. Har du funnet drømmeplagget i det digitale butikkvinduet, er et alternativ å helgardere seg ved å kjøpe én størrelse større enn du vanligvis bruker. Når du så får det i posten, og det eventuelt ikke passer, kan du ta kontakt med en skredder for å få plagget til å sitte som støpt.


Fordeler ved å handle på nett

I dag, grunnet COVID-19 og smittevern, er det veldig viktig at vi alle holder avstand. Da er online shoppingen god løsning! Vi i Ferner Jacobsen har for eksempel mange varer som egner seg godt til gaver til de som på grunn av sin helsetilstand ikke kan shoppe selv, eller få besøk. Da kan gaven sendes rett hjem på døra. Det gjelder også hvis du vil kjøpe gaver til deg selv! Er du usikker på rettigheter ved bytte eller betaling, så har vi opprettet en side med ofte stilte spørsmål her, som besvarer alt du måtte lure på knyttet til det å handle klær på nett.


Handle hos oss og betal med Klarna, du kan også utsette betalingen kostnadsfritt i 14 dager!


Hver gang du handler hos oss kan du få varene dine først og betale etterpå. Ingen avgifter eller skjulte vilkår, og du betaler bare for det du vil beholde. Dette gjør du ved å velge «betal senere» i kassen.


Noen ganger er det fint å kunne velge selv. Klarna gir deg muligheten til å dele opp betalingen istedenfor å betale alt med en gang. Velg «del opp betalingen» neste gang du shopper hos oss.


God nettshopping!

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH