Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

3 stilsikre herreantrekk til sesongens julebord

Julen er en tid for samvær, festligheter og selvfølgelig god mat. Når du forbereder deg til årets julebord, er det like viktig å velge det riktige antrekket som det er å planlegge menyen.

Er du usikker på hvordan du skal kle deg for julens festligheter? La deg inspirere av disse tre ulike julebordantrekkene.


Sort dress: Det klassiske julebordantrekket

Sort er en farge som alltid har vært assosiert med raffinement. Den sorte dressen representerer et tidløst valg som alltid gir et stilig uttrykk. I juletiden, hvor mange arrangementer krever et snev av formalitet, er den sorte dressen en sikker vinner.


Slik styler du den sorte dressen for julebordet:


Tilbehør med diskret mønstre: Løft antrekket med et slips i en rolig farge med et diskret mønster. For en mer formell stil kan du bytte ut slipset med en sløyfe. Husk også mansjettknapper, slipsnål og et skinnbelte som matcher skoene dine.

Riktig skjorte: En hvit skjorte er alltid et sikkert valg til den sorte dressen.

Målsøm er nøkkelen: En velpolert, sort dress ser enda bedre ut når den passer perfekt. Få den målsydd for å sikre riktig passform.


Les også: Derfor bør du velge en målsydd dress


Blå dress: Det moderne julebordantrekket

Den blå dressen har gradvis funnet veien til juleselskapene, og har blitt et symbol på modernitet og eleganse. Den er tidløs og allsidig, og passer godt sammen med den festlige atmosfæren som julen bringer. Enten du går for en mørkeblå dress eller en modell i en lysere eller skarpere blåfarge, vil den definitivt være et stilig valg.


Slik styler du den blå dressen for julebordet:


Klassisk skjorte: Gå gjerne for en hvit eller lyseblå skjorte for å skape kontrast mot fargen på dressen.
Tilbehør i lekne mønstre: Løft dressantrekket med et slips i et lekent mønster. Kombiner det med et komplimenterende lommetørkle for å sette prikken over i-en på antrekket!
Riktige sko: Et par klassiske pensko, gjerne Oxford-sko, går til alle typer dresser. Brune skinnsko er alltid et trygt valg. Sørg for at de er rene og polerte for å opprettholde den elegante helheten.Les også: Guide: Slik velger du riktige sko til dressen


Chinos og blazer: Det semi-formelle julebordantrekket

For deg som ønsker å kombinere eleganse med en avslappet stil, er blazer og chinos en ideell kombinasjon som kan erstatte dressen. Denne stilen gir deg muligheten til å vise din personlige smak samtidig som du holder deg tro mot den festlige atmosfæren. Hold deg gjerne til klassiske farger som marineblå, mørk grønn, sort, beige eller brun for å opprettholde et elegant utseende.


Slik styler du blazeren og chinosen for julebordet:


Tynn pologenser i ull: Såfremt kleskoden tilsier det, kan du bytte ut skjorten med en høyhalset ullgenser som harmonerer med resten av antrekket.
Semskede pensko: Sko i semsket skinn er ikke like formelle som sko i glatt skinn, og passer derfor godt til et mer uformelt antrekk.
Iøynefallende supplement: Piff opp antrekket med et lommetørkle i et sprekt mønster som skaper blikkfang.BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH