Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Jeansguide: Slik finner du riktige jeans for deg

Lurer du på hvilke jeans som passer deg best? Dette nøkkelplagget passer nærmest alltid inn i hverdagen. Vi gir deg våre beste råd!

Olabukser, denim, dongeri eller jeans? Uansett hva du kaller dem, er disse buksene blitt en must-have i enhver garderobe. De gjør ikke mye av seg, men kan pyntes opp og ned. Og bein er jo ikke bare bein – de er knyttet til en midje og føtter på hver ende. Derfor vil de beste buksene passe din fasong.


High- eller low waist-jeans? Velg din midjehøyde


High waist-jeans

Da de når helt opp til navlen, gir disse buksene inntrykk av lengre bein og en markert midje. High waist-jeans er derfor flatterende for de fleste fasonger, og vil fremheve timeglassfiguren.


Low waist-jeans

Low waist-jeans sitter rett på eller under hoftebeinet, og vil fremheve midtpartiet. Bukser med lavt liv gir inntrykk av en lengre overkropp. Ønsker du et mer rocka eller edgy preg, vil du oppnå det med disse buksene.


Velg din passform


Wide-jeans

Jeans med vide ben passer de fleste passformer. Med en løs og ledig passform, rangerer wide-jeans svært høyt på komfortnivå. Hvis du er lav kan en cropped-modell med høyt liv (tilsynelatende) gi illusjonen av lengre ben.

Skinny-jeans

I andre enden av spekteret har vi skinny-jeans som er de mest ettersittende buksene. De er kroppsnære, og vil virkelig fremheve figuren din. Det finnes stretchy varianter, så stramme må de ikke være.


Bootcut-jeans

Ikke helt slengbukser, men like så flatterende. Bootcut-jeans er smale over midjen og lårene, og blir gradvis bredere fra leggene. Siden buksene svinger inn mot bunn, markerer de hoftene, og oser femininitet. Ekstra stilig med høye hæler.

Flare-jeans

Slengbuksene er tilbake! Lik som bootcut-jeans, har buksene en forlengende effekt. Flare-jeans blir bredere fra knærne. Oppnå discolooken fra 70-tallet med disse festklare buksene.


Les også: 6 bukser alle kvinner bør ha i garderoben

Straight-jeans

På jakt etter et par behagelige og kule jeans som passer til alle anledninger? Da er straight-jeans et godt valg. Buksene har rette ben med lik bredde fra hoftene og ned. Perfekt for deg som ikke er glad i trange jeans, men likevel ønsker en smal passform.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH