Rask levering og gratis retur

Mer enn 100 år

Bonus på alle ordinære varer

Ønskeliste

Laster inn dine lagrede produkter …

Sesongens fresheste Polo T-skjorter

Endelig er det varmere i luften og sommer i sikte. Da er det på tide å ta en gjennomgang av sommergarderoben og se om den er klar for varmen. Hvis du trenger noen nye tilskudd av overdeler, bør du se mot læremesteren i å lage de beste T-skjortene: Polo Ralph Lauren. Vi gir deg et utvalg av sesongens fineste Polo T-skjorter fra det ikoniske klesmerket.

Polo Ralph Lauren har lang historie med å lage klær og tilbehør av høy kvalitet. Merket har siden starten hatt et fokus på tidløshet i deres design. Som Ralph Lauren selv sa: «Stil er veldig personlig. Det har ingenting å gjøre med mote. Mote forsvinner veldig fort. Stil varer evig».


Historien bak Ralph Laurens tidløse Polo T-skjorter til herre

Filosofien om tidløs kvalitet som varer har de hatt siden de startet opp i 1967. Den legendariske Polo T-skjorten ble designet allerede i 1972, ett år etter at logoen med den påsydde polospilleren dukket opp i en kolleksjon for første gang. Den verdenskjente T-skjorten er like aktuell i dag.


I 2017 dukket Polo T-skjorten opp i en permanent utstilling hos Museum of Modern Art i New York. En utmerkelse som forteller om hvordan den ikoniske T-skjorten er ansett som et av de viktigste klesplaggene som er lansert i USA gjennom tidene.


Polo T-skjorten – en favoritt hos kvalitetsbevisste menn

En Polo T-skjorte er et av de mest ikoniske plaggene som noensinne er designet. Den allsidige T-skjorten kan brukes til mange anledninger og kombineres med så og si alt. Den passer for menn og kvinner i alle aldre og er derfor elsket av generasjoner. Heldigvis finner du den i alle regnbuens farger, slik at du kan ha en T-skjorte for ethvert humør og antrekk.


Pasteller

Når sola skinner føles det ekstra riktig å kle seg i farger. Disse pastellfargede T-skjortene gjør susen.

Håndklestoff

En kul variant til stranden er den klassiske Polo T-skjorten i håndklestoff.

Grønt er skjønt

Grønt er en av de mest anvendelige fargene i et klesskap. Style med lyse jeans eller beige chinos.

Klassiske

Det er aldri feil å gå for en klassisk farge. Hvitt eller marineblått vil alltid være nøkkelfarger i en smart garderobe.

BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB

  • 15% bonus på alle ordinære varer
  • Fri frakt over 199,-
  • Digitale kvitteringer
  • Eksklusive og personlige tilbud
Ferner Jacobsen

Kontakt oss

Vi er som regel tilgjengelig på telefon og chat i butikkens åpningstider, men kontakt oss gjerne via e-post.

Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen
TEH